Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szörnyű hírt kaptam. Anyámnak...

Szörnyű hírt kaptam. Anyámnak miért kellett ilyen sértően reagálnia?

Figyelt kérdés

Apával elváltak, és anyám azóta gyűlölködik apára. Nem is enges hozzá, csak amikor hivatalosan láthatás, minden 2.szombaton, már azért is jelentette fel a gyámügynek apát, mert nem aznap mentem hozzá mikor láthatás volt (ez az én hibám volt, nem az övé), meg azért is mert 1,5 órával később értem haza(szintén én nem indultam el időben).

De mostanában apa nagyon sokat volt beteg és sajnos kiderült, hogy rákos😥 Ezt is csak a diagnózis után egy héttel később tudtam meg, mert anya nem engedett korábban, telefonon meg nem akarta elmondani.😢 Miután megtudtam kibukva mentem haza és elpanaszoltam mindent anyának. De ő végig csak unottan hümmögött, fel sem nézett a latopról. Aztán rákiabáltam, hogy nem érti, hogy mi történt, hogy életem legrosszabb napján vagyok túl és egy értelmes mondatot nem br mondani? Az volt a válasz, hogy hát ez van, az isten nem ver bottal...Aztán mondtam, hogy engem ő nem érdekel, én akkor is akkor szeretem apát, de kifelé menet még hallottam, hogy azt mondta a férjének, hogy majd nem lesz kit szeretnem nemsokára.

aug. 3. 19:36
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
44%
Anyád egy idióta mint az enyém.Amikor elváltak apámmal, nekem is folyamatosan fikázta apámat,pedig alapvetően nem rossz ember.Soha nem volt üres a hűtő,nem éltünk nagy lábon,de egy évben egyszer mindig elmentünk külföldre nyaralni,mindig normális ruhákban jártunk.Megcsalta anyámat ennyi volt a bűne,amit utólag megértek,mert anyám egy nárcisztikus,besavanyodott ember,tele negatívítással.Nekem apámat évekig fikázta,hogy apád ilyen meg olyan,meg te is ugyanolyan vagy stb.
aug. 3. 21:29
 12/22 A kérdező kommentje:
Az én anyám azt mondogatta folyton miután elváltak, hogy apa megpofozta néhányszor, de ezt senki hsizi el neki a férjén kívül, még a nagyszüleim sem.
aug. 3. 21:46
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
13, akkor a szülei vele nem törődnek, ő veled nem törődik, inkább a mamádékkal próbáld megbeszélni a bánatodat. Ebben nem anyud lesz a partnered, úgy tűnik.
aug. 3. 21:57
 14/22 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező! Sajnállak nagyon: nem elég, hogy az apád rákos, az anyád meg szellemi fogyatékos...
aug. 3. 22:03
 15/22 anonim ***** válasza:
51%
Nem tudom mit lehet ilyenkor tenni de a helyedben ha többször mennél apudhoz.....lehet be kéne menned a gyámügyre ,vagy családsegítőbe felvázolni az új helyzetet és ők lehet tudnának valami jó megoldást,mert szerintem anyudra nem számíthatsz.mert egy érzéketlen fatuskó.
aug. 3. 22:35
 16/22 anonim ***** válasza:
33%

Nagyon sajnálom, hogy ilyen érzéketlenül viselkedett anyád! Szerintem mond el neki, hogy ezzel a viselkedéssel téged bánt és nem a volt férjét.

Ha nem engedi, hogy a körülményekre való tekintettel többet menj apukádhoz, akkor apukád kérheti a láthatás újrarendezését, eziránti kereset benyújtásával a bíróságon a megváltozott körülményekre hivatkozva. A te érdekedet szolgálja, hogy többet mehess hozzá, így meg fogják ítélni. Hány éves vagy? 14 év felett téged is meghallgatnak.

aug. 3. 22:59
 17/22 anonim ***** válasza:
79%

Anyád gyűlöli apádat és féltékeny a kapcsolatotokra.

Sajnálom. :(

Milyen típusú rákja van?

aug. 3. 23:53
 18/22 anonim ***** válasza:
69%

Anyád egy beszűkűlt látású, korlátolt nő. A gyűlölet és a sértődöttség ködén túlra nem is lát.

Mondjuk nem fejted ki miért váltak el, miért haragszik rá ennyire. De ettől még külön választhatná a fejében az apát a férjtől.

aug. 4. 08:06
 19/22 anonim ***** válasza:
65%

Ilyenkor örülök, hogy az én szüleim normálisan váltak el. Kifejezetten figyeltek mindketten arra, hogy ne szidják egymást előttem, pedig biztos voltak sérelmeik 10 év alatt.

Akármennyi pofont is kapott, NEKED azt mondani, hogy nem lesz kit szeretned, oltári érzéketlen taplóság.

Remélem, meggyógyul apukád.

aug. 4. 08:49
 20/22 anonim ***** válasza:
56%

Engem sem érdekelne hogyha az exem rákos lenne.

Ennyi lenne a válaszom, hogy: Oké, és?

Ha lenne közös gyerek, akkor is ezt mondanám, mert bőven rászolgált, hogy ne sajnálgassam őt.

Bocs, nem minden fekete-fehér, és attól mert te szereted az apádat, anyukád ellen még tehetett olyanokat, amit anyukád nem akar és nem is kell elfogadnia sem megbocsátania. Ez van, az élet ilyen.

aug. 4. 09:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!