Szörnyű hírt kaptam. Anyámnak miért kellett ilyen sértően reagálnia?
Apával elváltak, és anyám azóta gyűlölködik apára. Nem is enges hozzá, csak amikor hivatalosan láthatás, minden 2.szombaton, már azért is jelentette fel a gyámügynek apát, mert nem aznap mentem hozzá mikor láthatás volt (ez az én hibám volt, nem az övé), meg azért is mert 1,5 órával később értem haza(szintén én nem indultam el időben).
De mostanában apa nagyon sokat volt beteg és sajnos kiderült, hogy rákos😥 Ezt is csak a diagnózis után egy héttel később tudtam meg, mert anya nem engedett korábban, telefonon meg nem akarta elmondani.😢 Miután megtudtam kibukva mentem haza és elpanaszoltam mindent anyának. De ő végig csak unottan hümmögött, fel sem nézett a latopról. Aztán rákiabáltam, hogy nem érti, hogy mi történt, hogy életem legrosszabb napján vagyok túl és egy értelmes mondatot nem br mondani? Az volt a válasz, hogy hát ez van, az isten nem ver bottal...Aztán mondtam, hogy engem ő nem érdekel, én akkor is akkor szeretem apát, de kifelé menet még hallottam, hogy azt mondta a férjének, hogy majd nem lesz kit szeretnem nemsokára.
1. Remélem apukád kigyógyul a betegségből. Kitartást és jobbulást.
2. Anyukád ritka nagy tapló. Már bocsánat. De az, hogy egy rossz szót nem szóltál apukádról, arra enged következtetni, hogy nem egy gyerekkerülő k.csög, szóval nagy eséllyen az apai feladatait ellátja. Az, hogy ők ketten nem jöttek ki és elváltak, az egy dolog. De figyelembe kellene vennie, hogy ő az apád, ugyanolyan szülőd, mint ő maga. És max a férja és maga között véleményeznie apádat és nem előtted.
Anyukádat annyira elvakítja az apád iránti gyűlölet, hogy észre sem veszi, hogy ezzel csak téged tesz tönkre.
Nem intelligens ebben a helyzetben anyukád.
Részben igazad van,DE pl anyám egy szociopata, az egész gyerek és fiatalkoromat megnyomorította,és a mai napig ezt tenné ha hagynám.VISZONT a gyerekem szereti(még),és a maga módján a gyerekemmel normális(mondjuk nincs vele egyedül hagyva),és kizárólag a gyerek miatt vagyok hajlandó találkozni vele.Képes vagyok emberi módon viselkedni a GYEREKEM miatt.A posztoló anyja lehet gyűlöli a pasit, de itt most a saját gyereke érzelmeibe sz@rt bele épp.
Jah és visszatérve az én szüleim is elváltak.Az én apám a legcsendesebb, legnyugodtabb ,legdolgosabb,ember.Sosem ivott,sosem járt sehova ,a belét kidolgozta,de megállás nélkül kapta az ívet,hogy minden sz@r amit csinál.Volt olyan,hogy kizárta télen pizsamába az erkélyre apámat,a szomszéd vette észre.(mi már nem laktunk ott)És mégis,mióta elváltak,az a gyűlölet,az az utálat ami ömlött és ömlik anyámból,a testvéreivel akarta megveretni,már nem tudom miért.Szóval vannak nárcisztikus szociopata emberek, akiknek mindegy mit csinál a másik,akkor is ők lesznek a sértett fél,és gyűlölködnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!