Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Normalis hogy a szulok a...

Normalis hogy a szulok a gyerekek kirepulese utan szabadabb szexualis eletet elnek?

Figyelt kérdés

Mar egyetemre jarok, kevesebbet vagyok otthon. Viszont ha otthon is vagyok ejjel is hangosan szexelnek, kint a nappaliban esnek egymasnak, volt hogy arra ertem ki hajnalban hogy fatert sz.pta a muterom a nappali kozepen (persze megszoktak hogy delig alszom, nem is tudjak hogy meglattam oket).

Ti tapasztaltok hasonlot?

Reszben orulok hogy tovabbra is ennyire szerelmesek, de neha kellemetlen szituaciokat szul.

júl. 26. 22:25
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
82%
Igen, normális.
júl. 29. 14:31
 12/15 anonim ***** válasza:
54%
Nem tudom, szerintem csak szimplán prolik. Nyilván magasabb értelmiségi rétegekben nem a gyerek hallatára szopja az anyja az apjukat a közösségi térben.
júl. 29. 18:38
 13/15 anonim ***** válasza:
100%

Minden kapcsolat alapja a kommunikáció.

Ha téged kellemetlenül érint ez a dolog, akkor beszélj velük erről.

Amúgy teljesen normális, hiszen egészséges felnőtt emberekről van szó. Igen, a szülők is éreznek nemi vágyat 😀

júl. 30. 04:07
 14/15 anonim ***** válasza:
52%

Régen az idősek cseszegették a fiatalokat a szexuális túlfűtöttségért, ma meg a fatökű fiatalok hisztiznek az idősebbek erkölcsei miatt...

Milyen hülye világban élünk?!

júl. 30. 08:07
 15/15 anonim ***** válasza:
58%
Igen. Mi is a gyrekek önállósága(elköltözés) után kezdtünk el hármasozni.
aug. 31. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!