Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyámék nem akarják megismerni...

Anyámék nem akarják megismerni a páromat. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

A srácot önkéntesmunka során ismertem meg, ugyanott voltunk önkénteskedni. Semmi extra nincs vele, tök normális, csendes, kedves, egyetemen szoc.munkásnak tanul, hívő (evangélikus), meg amúgy állami gondozásban nőtt fel.

Igazából két hónapos sincs még a kapcsolat, de a szüleim már nagyon várták, hogy legyen végre párom, szóval úgy volt, hogy meg akarják ismerni, a srác is lelkes volt ilyen téren. Még azon se akadtak ki, hogy a srác vallásos, pedig a szüleim nagyon nem szeretik az ilyesmir. Már volt is szó erről.

A szüleimnek tényleg semmi bajuk nem volt vele, amíg meg nem látták fotón, hogy a barátom amúgy cigány. Azóta teljesen ki vannak, hogy "hát, nem vagyunk rasszisták, de azért se cigány, se külföldi ne legyen már", meg hogy haza ne vigyem soha, remélik nem "ez" marad.

Mit tegyek? Szerintetek idővel ez jobb lesz?

júl. 25. 12:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
0%
A parasztokat minek hivjam? Magamat nem hivom annak, mert en magyar vagyok. Nem vagyok egy lapon az ilyen görcsökkel.
nov. 17. 07:47
 62/62 anonim ***** válasza:
Még az oviban kellett volna megtanulni, hogy az a buta, aki mondja. Ennek a mintájára itt az egyetlen paraszt te vagy. Bár az igazi paraszt földet művel és gyereket nevel.
nov. 17. 15:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!