Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedett így ha nem...

Miért viselkedett így ha nem is akar megismerni?20L

Figyelt kérdés
Sosem ismertem ‘édesapámat’, ő nem is tudott róla hogy van egy lánya. Amikor megtudta azt mondta hogy neki nincs lánya. Tavaly nyáron egy szórakozóhelyen találkoztam vele életemben először, ő szólított meg mert felismert a képekről amiket látott rólam. Azt mondta csináltatni fog dns tesztet és majd keres, 2 órán keresztül beszélgettünk. A barátaival volt, kérdezgette őket hogy hasonlítok e rá és mindegyik le volt sokkolva, azt mondták ugyan olyan vagyok mint ő csak lányban. Azóta sem keresett, bár nem is fűztem hozzá nagy reményeket, de bánt.. miért kellett felkavarnia azzal hogy 20 év után megjelenik hogy aztán újra eltűnjön örökre?
2021. febr. 6. 07:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
87%

Khm, nem jelent meg, hanem osszefutottatok. Kicsit tobbet kepzeltel a helyzetbe, mint ami. Azért viselkedett így, mert kíváncsi volt. A kivacsisagat kielégítette, nem érdekled, történet vége.

Ha köpködést vársz, azt max anyád érdemel, aki eltitkolt.

2021. febr. 6. 07:20
 2/18 anonim ***** válasza:
90%

Nem ertem miert pontoztak le az 1est.

Valoban nem megjelent, hanem csak ott volt, nem tehet rola. 1

2: valszeg ittas volt es nem komolyan mondta, azert.

2021. febr. 6. 07:45
 3/18 anonim ***** válasza:
29%

2!

Azért, mert az elvárás az lenne, hogy milyen xemet az a spermadonor, még az apa nevet se érdemli, mi az hogy nem esett ott azonnal térdre a lánya előtt, csókolta volna a cipője talpat a bocsánatáért esedezve.

A valóságban viszont anyuka a xarxemet, hiszen ő titkolta el a terhességet és a gyereket, ha szidni lehet valakit, akkor ő lesz az.

Plusz a történet is egyértelműen annyi csak, hogy össze futottak, a pasi udvarias volt, mondott valamit amit akkor és ott megfelelőnek tartott és ennyi. Nem kell tovább ragozni.

2021. febr. 6. 07:49
 4/18 anonim ***** válasza:
84%

Es?

Meg miert te mondanad meg hogy mas mit kene erezzen? Kulon ember, nem a te dolgod, es attol meg a valasza hasznos es helyes.

Na hat ha annyi akk zoldet nyomjal, mert jol írta. Te ragozod itt csak tul xd

2021. febr. 6. 07:53
 5/18 anonim ***** válasza:
23%

4!

Te kivel beszélgetsz? Csak mert az 1 valasz az enyem, a 3. meg a 2. kommentelő kérdésére volt a válaszom

2021. febr. 6. 08:06
 6/18 anonim ***** válasza:
51%

Hibas az anyja is hogy nem beszelt errol temarol a lanyaval, de azt mi nem tudhatjuk miert nem tartottak a kapcsolatot, ha egy felelotlen barom volt az apja aki csak megcsinalni tudja a gyereket az igenis az o hibaja, mellesleg az is elofordulhat hogy bantalmazta az anyjat a kerdezonek es ezert lett megszakitva a kapcsolat?

En most vagyok terhes a fiammal, de nem olyan ember az apja akit szeretnek a fiam kore, es nem erdekelnek apuka erzesei meg lelkivilaga, a fiam biztonsaga mindennel elobbre valo.

2021. febr. 6. 08:42
 7/18 anonim ***** válasza:
0%
Ja bocs 4, azt hittem valami renitens válasza arra, hogy miért pontoztak le :D nem is értettem a magyarázatot, de így, hogy te írod, teljesen más értelmet nyer a szöveg, jelezhetted volna, hogy te vagy az :D Mostmár értem! És ja, igazad van.
2021. febr. 6. 10:24
 8/18 anonim ***** válasza:
97%

Gyerekek, ti ennyiből rögtön el tudtátok dönteni, kire kell ráhúzni a vizes lepedőt?

Már a leírásban ellentmond önmagának:

"ő nem is tudott róla hogy van egy lánya"

"a képekről amiket látott rólam"

Lefogadom, a történet tizedét sem ismerjük, de könnyen lehet még a kedves kérdésfeltevő sem.

Amit műveltek, az olyan mint a Monty Python: Brian élete kövezős jelenete:

- Kimondta hogy Jehovaaa!

2021. febr. 6. 10:30
 9/18 anonim ***** válasza:
95%

"Sosem ismertem ‘édesapámat’, ő nem is tudott róla hogy van egy lánya."

"Tavaly nyáron egy szórakozóhelyen találkoztam vele életemben először, ő szólított meg mert felismert a képekről amiket látott rólam. "

Figyelj mit kamuzol!

2021. febr. 6. 12:04
 10/18 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon kitalált, nem logikus adatokat tartalmazó kérdésnek érzem.

.

"nem is tudott róla hogy van egy lánya"

Ebből az következik, hogy az apa még a kérdező születése előtt lelépett/elzavarva lett, kapcsolat tartása nélkül az anyával.

.

" ő szólított meg mert felismert a képekről amiket látott rólam."

No ne má'! Nem tudom, hogy van egy lányom, de 20 éves korában, amikor itt áll előttem felismerem a róla kapott képekről.

.

Kedves kérdező! Egy sztorit ennél logikusabban kell felépíteni, hogy hihető legyen!

2021. febr. 6. 12:09
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!