Miért viselkedett így ha nem is akar megismerni?20L
bocs 5 * xd magamnak írtam 4esnek na :D már én is keverem.
BTW én nem hibáztatom az anyukát sem feltétlen. nem is ismerjük a hátteret, fölös ítélkezni, de az apa felmenthető részben, ahogy írta első is, ott volt, nem megjelent és bódult lehetett stb.
10es: miért ne ismerhetné fel képek alapján? én is felismernék bárkit 2-3 kép alapján ha nem változik sokat.
Rendőr voltam és rajzok alapján ismertem fel körözötteket, nem nagy kunszt, ha van érzéked hozzá, arcmemóriád.
Viszont soha egy nevet nem tudtam megjegyezni életemben.
Rendőr voltál - elhiszem.
Rajzról, fényképről felismertél azelőtt nem ismerteket - elhiszem.
Akiről nem is tudtál, láttál rajzokat, fényképeket és felismerted őket - mese a mindent elhívő nagymamának.
Osztjátok az észt szöveget értelmezni meg nem tudtok.
Normális válaszolóknak köszi.:))
11!
"Sosem ismertem ‘édesapámat’, ő nem is tudott róla hogy van egy lánya. "
Ez teljesen egyértelmű, de mindegy.
Kérdező!
Nem érdekled. Nem bonyolult. Ott voltál, kovácsiságból megszólított, udvariasságból beszélt veled és ennyi. Nem kell vele foglalkozni.
17!
Hm...Lassuk, hogy is lehetséges az, hogy egy férfi nem tud arról, hogy van egy gyereke....Lassuk, hogy is lehet....A NŐ NEM MONDTA EL HOGY TERHES!!!! Máshogy nem létezik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!