Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért viselkedett így ha nem...

Miért viselkedett így ha nem is akar megismerni?20L

Figyelt kérdés
Sosem ismertem ‘édesapámat’, ő nem is tudott róla hogy van egy lánya. Amikor megtudta azt mondta hogy neki nincs lánya. Tavaly nyáron egy szórakozóhelyen találkoztam vele életemben először, ő szólított meg mert felismert a képekről amiket látott rólam. Azt mondta csináltatni fog dns tesztet és majd keres, 2 órán keresztül beszélgettünk. A barátaival volt, kérdezgette őket hogy hasonlítok e rá és mindegyik le volt sokkolva, azt mondták ugyan olyan vagyok mint ő csak lányban. Azóta sem keresett, bár nem is fűztem hozzá nagy reményeket, de bánt.. miért kellett felkavarnia azzal hogy 20 év után megjelenik hogy aztán újra eltűnjön örökre?
2021. febr. 6. 07:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom, mi ez a sok ítélkező válasz az anya ellen. Számomra a kérdésből egyáltalán nem derül ki, hogy az anya mennyire hibás abban, hogy az apa nem tudott a gyerekről. Nincs hozzá elég infó, hogy ebben ítélkezni lehessen. Lehet, hogy mondjuk azért nem tudott róla az apa, mert az anya nem tudta őt elérni, vagy esetleg a viselkedésével kiérdemelte, hogy ne tudhasson róla, pl. erőszakos volt, vagy ilyesmi. Pont ugyanannyi esély van ezekre is a kérdésben szereplő infók alapján, mint arra, hogy az anya szándékosan és ok nélkül titkolta el. Semmit nem tudunk ennek a történetnek a hátteréről, akkor meg minek kell rögtön ítélkezni?
2021. febr. 6. 12:22
 12/18 anonim ***** válasza:
73%

bocs 5 * xd magamnak írtam 4esnek na :D már én is keverem.

BTW én nem hibáztatom az anyukát sem feltétlen. nem is ismerjük a hátteret, fölös ítélkezni, de az apa felmenthető részben, ahogy írta első is, ott volt, nem megjelent és bódult lehetett stb.

10es: miért ne ismerhetné fel képek alapján? én is felismernék bárkit 2-3 kép alapján ha nem változik sokat.

Rendőr voltam és rajzok alapján ismertem fel körözötteket, nem nagy kunszt, ha van érzéked hozzá, arcmemóriád.

Viszont soha egy nevet nem tudtam megjegyezni életemben.

2021. febr. 6. 12:37
 13/18 anonim ***** válasza:
71%

Rendőr voltál - elhiszem.

Rajzról, fényképről felismertél azelőtt nem ismerteket - elhiszem.

Akiről nem is tudtál, láttál rajzokat, fényképeket és felismerted őket - mese a mindent elhívő nagymamának.

2021. febr. 6. 13:23
 14/18 A kérdező kommentje:
15 éves voltam amikor megtudta hogy vagyok, ahogy a kérdésben is leírtam hogy AMIKOR MEGTUDTA AZT MONDTA NEKI NINCS LÁNYA.
2021. febr. 6. 13:23
 15/18 A kérdező kommentje:

Osztjátok az észt szöveget értelmezni meg nem tudtok.

Normális válaszolóknak köszi.:))

2021. febr. 6. 13:24
 16/18 anonim ***** válasza:
43%

11!

"Sosem ismertem ‘édesapámat’, ő nem is tudott róla hogy van egy lánya. "

Ez teljesen egyértelmű, de mindegy.

Kérdező!

Nem érdekled. Nem bonyolult. Ott voltál, kovácsiságból megszólított, udvariasságból beszélt veled és ennyi. Nem kell vele foglalkozni.

2021. febr. 6. 13:26
 17/18 anonim ***** válasza:
60%
16, ebből a mondatból pontosan annyi derül ki, hogy a pasas nem tudott róla, hogy van egy lánya. De hogy pontosan mi okból nem tudott róla, az nem derül ki belőle.
2021. febr. 6. 14:38
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

17!

Hm...Lassuk, hogy is lehetséges az, hogy egy férfi nem tud arról, hogy van egy gyereke....Lassuk, hogy is lehet....A NŐ NEM MONDTA EL HOGY TERHES!!!! Máshogy nem létezik.

2021. febr. 6. 14:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!