Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Önző vagyok? Anyámnal rákot...

Önző vagyok? Anyámnal rákot diagnosztizáltak, most fog kezdődni a 8 kemobol az első. Közben nekem jött egy lehetőség, az életem végre sínen van, a párommal tudnék összeköltözni, a szomszéd faluba.

Figyelt kérdés

Nem szeretném a lehetőséget elhalasztani,ha már évek után végre itt van.

Viszont felmerül a kérdés, önző vagyok, hogy kemos kezelések után nem vagyok itt? Miért lenne jó, ha végig nézném az esetleges szendvést, és én is tönkremennék?

Lelki támogatást nem csak egy helyen történő lakással tud az ember nyújtani.

Egyébként is dolgozok, kb. így sem lennék itthon.

Nyilván amennyit tudnék, hazajárnék.

júl. 25. 12:50
1 2 3 4 5
 21/44 anonim ***** válasza:
33%
Összeköltözni valami trógerrel a szomszéd faluba tényleg olyan hatalmas lehetőség, ami egyszer adódik az életben XD
júl. 25. 15:30
 22/44 A kérdező kommentje:
#21 igen, valóban...a szomszéd falu, és a párom is (2 diplomával, vállalkozással) valóban csak tróger lehet, köszönöm...
júl. 25. 15:33
 23/44 anonim ***** válasza:
12%
Miért nem a párod költözik hozzátok? Pont akkor jött hirtelen ez össze amikor édesanyádnak a legnagyobb szüksége volna rád. Értem én hogy félsz az egésztől milyne gondokkal jár ez stb, ápolás nem egyszerű, de furcsa számomra is az egész. Gyorsan el kell költöznöd deérdekes...
júl. 25. 15:35
 24/44 A kérdező kommentje:

#23 amint már leírtam, hónapokkal a diagnózis előtt fix volt a dátum a költözésre.

Nemes egyszerűséggel azért, mert ez egy egy kis lakás, az én "szobám" a közös nappalink..

júl. 25. 15:37
 25/44 anonim ***** válasza:
63%
úgy látom te eldöntötted hogy el fogsz költözni, csak a megerősítést várod innen is
júl. 25. 15:42
 26/44 A kérdező kommentje:
#25 semmit sem döntöttem el
júl. 25. 15:51
 27/44 anonim ***** válasza:
80%
Nézd, anyad csak egy van. A kemo után xarul lesz, kelleni fog neki a segítség. Ha a pároddal valóban szeretitek egymást, akkor ki kell hogy bírja a kapcsolatotok azt, hogy pár hónappal később költözöl
júl. 25. 15:55
 28/44 anonim ***** válasza:
0%
Le lehet pontozni, az igazság az a dolog, amit senki nem akar elhinni. Mert abba bele kell nézni. A hazugsàgot egyszerűbb. Az oldalon megdolgozatlan személyiségek vannak âtlagosan. Aki magâra veszi, az sem véletlen.
júl. 25. 16:05
 29/44 anonim ***** válasza:
93%

Anyukád mit mond? Ha szerinte ez nem gond, akkor miért ne mennél?

Másrészt néha jobb egy betegnek ha konkrét időben konkrét segítséget kap, és nem köröznek álandóan körülötte, mert mondjuk nappal is pihenne. De nem vagyunk egyformák.

Nem is lehet tudni. Majd akkor kell róla beszélni, ha tényleg kezelik, hogy mi neki a legjobb.

júl. 25. 16:15
 30/44 anonim ***** válasza:
73%

"Anyukád mit mond? Ha szerinte ez nem gond, akkor miért ne mennél?"

Ugyan mit mondana? Nyilván azt, hogy menj, Juli, majd megoldom egyedul. Mi mást mondana?

júl. 25. 16:20
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!