Van rá lehetőség hogy újra kivizsgáljanak engem és új diagnozist állítsanak fel?
Ovis koromban autizmussal diagnosztizáltak engem aminek tudom nagyjából a tüneteit amit meg fejből nem tudok megnézem neten de semmi nem jellemző rám ami az autistákra.
Imádok moziba meg rock koncertre járni matekból nem vagyok éppenséggel a legjobb az értelmi képességem szintem teljesen átlagos ha lenne kivel akkor még bulizni meg fesztiválra is elmennék stb.
Éppen hoogy csak az autóvezetésre nem kapom meg az alkalmasságit emiatt.
Az "ovis korodban" felállított diagnózist már hogy vehetik figyelembe a felnőttkor kezdetén?
A sztorival kapcsolatban itt valami nagyon nem kerek!
:-/
Az autizmus egy spektrumzavar. Szeles skalan mozoghatnak a tunetek. Sok embernel alig, vagy egyaltalan nem eszreveheto.
En probalkoznek uj diagnozissal, aztan latod majd, mire mesz vele.
Ami viszont elgondolkodtat, h egy ovodai diagnozis miatt (aminek hol van nyoma egyebkent?) nem adnak jogsit... ezt nagyon furcsanak talalom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!