Önző vagyok? Anyámnal rákot diagnosztizáltak, most fog kezdődni a 8 kemobol az első. Közben nekem jött egy lehetőség, az életem végre sínen van, a párommal tudnék összeköltözni, a szomszéd faluba.
Nem szeretném a lehetőséget elhalasztani,ha már évek után végre itt van.
Viszont felmerül a kérdés, önző vagyok, hogy kemos kezelések után nem vagyok itt? Miért lenne jó, ha végig nézném az esetleges szendvést, és én is tönkremennék?
Lelki támogatást nem csak egy helyen történő lakással tud az ember nyújtani.
Egyébként is dolgozok, kb. így sem lennék itthon.
Nyilván amennyit tudnék, hazajárnék.
Nem régiben csináltuk végig anyuval utána a nejemmel.
Nagyon függ attól, hogy milyen kemót kap. Anyu simán kezelte. A nejemet hazafelé már hozni kellett, másnap felügyeletet igényelt (a WC-re is segíteni kellett kimenni).
Szerintem a szomszéd falu nem olyan távolság, hogy szükség esetén ne tudnál segíteni.
Nem,nagymama is van.
Mellékhatásokrol semmit se mondanak, mindnekinek más, csak ennyit.
Édesanyád rákos, kemot fog kapni, és még nem is lehet tudni hogy fog reagálni. Te viszont elégedett vagy, mert végre sínen van az életed. Igen. Ez önzőség.
A szomszéd faluból szerencsére tudsz segíteni. Már ha akarsz, mert nekem ennek a kérdésnek a kiirasa is furcsa, hogy egyáltalán az önzőség jut eszedbe erről az egészrol, és nem is az, hogy édesanyád mielőbb felépuljon.
De, örülnék ha felépülne, de úgy gondolom, az embernek saját magát nem szabad fealdnia, mert abból senki sem profitál
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!