Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes szülők miért űznek...

Egyes szülők miért űznek sportot abból, hogy tönkretegyék a gyerekeik életét? 31 éves nő.

Figyelt kérdés
Az én gyerekkorom így telt. Folyamatos veszekedések, szidalmak, teljesen kiszekáltak engem gyerekként. Bár fizikailag sosem bántottak, mindenféle szitkokat mondtak nekem, hogy ócska kis riban¢ vagyok, meg kár volt megszületnem, leüvöltötték a fejem. Az ilyenek mit éreznek? Ráment az egész gyerekkorom.

júl. 22. 18:13
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
74%
Nekem is szar volt, mégis felálltam belőle és mára szuper életem van. Nincs lehetetlen, csak tehetetlen, szedd már össze magad. A sikertelenséged oka te magad vagy.
júl. 24. 06:41
 32/38 anonim ***** válasza:
75%

28-as, én vagyok a bunkó??? Akkor megsimizzem a buksidat, amiért 13 éve felnőttként még azon problémázol, hogy anyuciék szem.tek?

Az biztos sokkal jobban esik a lelkecskédnek.

Leírtam: költözz el a francba. Ja, az nem megy, pedig már egy ideje önálló cselekvőképes felnőtt vagy.

Ismétlem: én 21 évesen léptem le a bántalmazó családomtól, más megteszi 19-20 évesen, te meg még 31 évesen is otthon élsz. Innentől kezdve nem tudlak sajnálni.

júl. 24. 09:02
 33/38 anonim ***** válasza:
65%
Ja, és ez már vagy a 5-6. kérdésed.
júl. 24. 09:02
 34/38 anonim ***** válasza:
37%

32.: Észre se veszed, mennyire az vagy. A kérdező öngyilkossági veszélyben van, erre te ilyen nárcisztikus módon szidod. Bezzegelsz, hogy mások így, mások úgy. Ha csak erre vagy képes, jobb, ha meg se szólalsz.

Inkább olvasgass, milyen pszichés következménye van egy életen át tartó szülői elnyomásnak. Ha valakinek születésétől fogva módszeresen rombolják az önbizalmát, annak többnyire az a következménye, hogy nem lesz önbizalma a saját lábára állni. Súlyos depresszió és öngyilkossági késztetés sokszor a következmény.

A kérdezőnek segítség kell, nem kioktatás. Pláne nem megalázás.

júl. 24. 13:11
 35/38 anonim ***** válasza:
0%

ma 13:11

Mi baj van a toronyban???

júl. 24. 13:14
 36/38 anonim ***** válasza:
37%
35.: Annál van valami baj a toronyban, aki durván kioktat és megaláz egy öngyilkossági gondolatokkal küzdő embert.
júl. 24. 13:24
 37/38 anonim ***** válasza:
26%
Szívd fel magad, munka (ha nincs) költözés, új környezet és rendben leszel. Az öngyilkosság nem megoldás
júl. 25. 20:32
 38/38 anonim ***** válasza:
54%
36: egy ilyen kérdés kiírója nem hiszem, hogy öngyilkossági veszélyben lenne. Lehet segélykiáltás, de erre megvannak a megfelelő intézmények, ahol szakszerű segítséget kap az ember. Az ide írogató népnek nem tuszte ezért vállalni a felelősséget. Aki egy valasz miatt megteszi, az megtenné azért is, mert nem működött reggel a repont a Penny mellett... nem kell mindenkiben a lelkifurdalast erősíteni, nem kell mindenkinek minden gyenge jellem fejét simogatni, social darwinizmus is van a világon, meg vannak segítő szakmák.
aug. 4. 15:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!