Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Egyes szülők miért űznek...

Egyes szülők miért űznek sportot abból, hogy tönkretegyék a gyerekeik életét? 31 éves nő.

Figyelt kérdés
Az én gyerekkorom így telt. Folyamatos veszekedések, szidalmak, teljesen kiszekáltak engem gyerekként. Bár fizikailag sosem bántottak, mindenféle szitkokat mondtak nekem, hogy ócska kis riban¢ vagyok, meg kár volt megszületnem, leüvöltötték a fejem. Az ilyenek mit éreznek? Ráment az egész gyerekkorom.

júl. 22. 18:13
1 2 3 4
 11/38 A kérdező kommentje:
De mivel gyenge az akaraterőm, az öngyilkosságra ie nehezen szánom rá magam.
júl. 22. 20:00
 12/38 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el ha van rá megfelelő anyagi háttered. Ha nincs, teremtsd meg munkával pár hónap alatt albérletre. Ha ennyire szar, akkor egyedül sokkal jobb lesz. Vagy a pároddal.
júl. 22. 20:00
 13/38 anonim ***** válasza:
80%
megbánták a gyerekvállalást
júl. 22. 20:02
 14/38 A kérdező kommentje:
Tönkretették az egész életemet.
júl. 22. 20:21
 15/38 A kérdező kommentje:
Szégyelljék magukat az ilyen szülőnek nem nevezhető lények.
júl. 22. 20:23
 16/38 anonim ***** válasza:
38%
hol laksz, még otthon? dolgozol, van félretett pénzed?
júl. 22. 20:29
 17/38 anonim ***** válasza:
89%

"Tönkretették az egész életemet."

Miről beszélsz?

Még csak a felénél tartasz!

Ne sírj, tegyél!

júl. 22. 20:50
 18/38 anonim ***** válasza:
100%
Dolgozz és költözz mihamarabb,akár keress munkásszállós lehetőséget. Ennél monden jobb. Barátaid vannak?
júl. 22. 20:56
 19/38 anonim ***** válasza:
100%

Szeretném tudni az előzményeket, és a másik oldal véleményét is. Tudom, ez lehetetlen, így viszont nem tudok érdemleges választ adni.

Valósat a többiek sem írtak, csak reagáltak egy ember siránkozására.

júl. 22. 20:57
 20/38 A kérdező kommentje:
Mindenféle rongy riban©nak elhordtak, állandóan ordítoztak velem, kiidegeltek teljesen lelkileg. Így telt az egész gyerekkorom. A minap azt olvastam neten, hogyan nyírjam ki magam..
júl. 22. 21:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!