Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Hogyan mondjam el a szüleimnek?

Figyelt kérdés
Lassan egy hónapja vagyok együtt a barátnőmmel, ugyanakkor a szüleim még nem tudnak róla, csak annyit, hogy sokszor szoktam vele találkozni. A kérdésem az lenne, hogy hogyan mondjam el nekik, illetve mikor? Nyilván nem fogom random felhozni nekik.

júl. 22. 14:00
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Csak szerintem felesleges bemutatni valakit csak azért mert összejöttem vele??

Lehet, hogy 2 hónap múlva szétmentek (ne így legyen, de konkrétan még nem is ismeritek egymást), és akkor mindig mindenkit haza cipelsz és azt mondod majd vele képzeled leélni az életed?

júl. 22. 15:45
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Amikor haza akarod vinni bemutatni. Anya, apa, vasárnap áthozom a barátnőmet bemutatni nektek.
júl. 22. 15:53
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Simán felhozhatod random.

Szombaton nem érek haza vacsira, mert a barátnőmmel moziba megyek.

júl. 22. 15:55
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

Anya, apa, el kell mondanom az igazságot.

Jenniferrel leszbikusok vagyunk. būzik.

júl. 26. 00:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!