Hogyan mondjam el a szüleimnek?
Sziasztok!
Lesznek olyanok, akik kiakadnak, és lesznek olyanok, akik azt mondják, hogy szarjunk bele.
A lényeg, hogy titokban együtt vagyok (7 hónapja) a 45 éves párommal és a szüleimnek nem tudom, ezt a dolgot elmondani….mert sokkot kapnának ( szerintem). És annyira nagyon szarul esik, hogy meg se értenék a helyzetet, mert mindenféle hülyeséget mondanának, hogy biztos csak fellángolás, közben meg nagyon szeretjük egymást ( bárcsak látnák ezt a szüleim). Őszintén nem tudom, hogy ezt a dolgot hogyan közöljem nekik.
Kérlek szépen titeket, hogy ne átkozódjatok, inkább tanácsot adjatok nekem, vagy egy konkrét példát, hogy hogyan szembesítsem a szüleim.
20 éves hölgy
Szia!
Én is tök hasonló szituban vagyok.
Volt már idősebb párod (ha nem is ennyivel) akiről tudtak a szüleid?
Nekem az a terv, hogy elhívjuk anyámat egy hangulatos étterembe vacsizni, ahol összeismerkedhetnek párommal, és egy ilyen helyen a kiborulástól se kell annyira félni, plusz nincs ideje hogy előítéleteket gyártson a fejében, egyből csak azzal szembesül hogy a párom milyen ember. Ezt neked is tudnám javasolni.
18L
20 éves, felnőtt NŐ vagy.
Mivel ennyi idősen, rendőrként/katonaként fegyvert viselve, emberéletről is dönthet valaki, nehogy már ne dönthesd el, hogy ki élvez beléd!?
Kérdés persze, hogy a szülők tartanak-e el, és ha igen, és elzavarnak, lesz-e miből és hol laknod és zabálnod?
vmi baj van a világban, miért derjedtek olyan pasikra akiknek reggel a hátába áll bele a fájdalom és ahhoz, hogy akció legyen bogyót kell szedni a szív gyógyszer mellé.
de hát ez van.
Nem lesztek örökre együtt.
Most jól megvagytok,élvezd a társaságát,nem kell ebből drámát csapni.
Aztán ugyanúgy szakítotok,mintha hasonló korú pasid lenne.
Anyukádnak is ezt megkell értenie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!