Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogy mondjam el a szüleimnek hogy van barátom és sokkal öregebb?
Hoppá
Legalább megoldjátok olcson az esküvőt.
Azért fura, hogy 4 év alatt nem mutattad be és nem is meséltél róla otthon.
És gondolom, kettesben se mentetek sehova el hosszabb időre, mert nyilván ismeretlennel nem engedtek volna el.
Az ő szülei sem ismernek téged?
Ne mondd meg a korát, csak mutasd be végre!
És mondd, hogy ez komoly kapcsolat.
Te szeretnél hozzá menni?
Azért az elég kényelmes, hogy a srácnak 4 éven keresztül nem kellett résztvennie semmilyen családi programon, senkinek jópofiznia, kimaradt az összes esetleges családi drámából.. nem nagy dolgokra gondolok, de olyan se volt még, hogy karácsonykor 25-n kinek a szüleihez menjetek.. hiszen együtt se éltetek.. nem véletlenül mondják, hogy lakva ismerszik meg az ember, a kettőtök közti súrlódásokat sem látjátok, hogy hogyan tudtok közösen háztartást vezetni stb..
Nekem ez kicsit olyan, mint a szeretői státusz. Titkos, és a páros problémák nincsenek benne (se család, se háztartás, se anyagiak stb), így persze, hogy tartós és vonzó tud lenni egy kapcsolat.
Lepontozhattok, de kérdező szerintem gondold át a dolgot.. mutasd be a szüleidnek, barátaidnak, költözzetek össze, nézzétek meg, hogy akkor is szeretitek és kijöttök egymással, ha valaki nem cseréli ki a wc gurigát, a másik meg nem szeret boltba járni stb.. hidd el, apróságnak tűnhet, de vannak olyan kapcsolatok, amikben ezek pont nem kis dolgok..
7: Nem is szükséges minden életterületet bevonni egy párkapcsolatba.
"akkor is szeretitek és kijöttök egymással, ha valaki nem cseréli ki a wc gurigát"
Nekem pl. saját fürdőszobám van.
Ne menj hozzá!
Nekem nem kéne olyan nő, aki szégyell a saját szülei előtt. Undorító vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!