Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Hogyan mondjam el a szüleimnek? És hogy legyek kicsit bátrabb?
Hát én eléggé szégyellem már így utólag, de mikor nekem 14 évesen volt az első randim, nem szóltam róla, de még a másodikról sem pár hónappal később:/ egyikből sem lett semmi végül, de sokkal jobban érezném most magam, ha nem titkolózom akkor össze-vissza.
Szerintem szólj nyugodtan a szüleidnek, mesélj nekik a fiúról, mondd el, mit terveztek. És persze ehhez tartsd is magad, ne élj vissza a bizalmukkal, ne késs stb. Ja és először mindenképpen nyilvános helyre menjetek, ahol sok ember van! Elhiszem, hogy nem olyan romantikus, de ragaszkodj hozzá, hiszen még nem ismered annyira.
Maga a randi pedig adni fogja magát, nem lehet "haditervet" felállítani rá :D első alkalommal még a kínos csend sem ciki néhány alkalommal. Ha pedig abszolút nem érzitek jól magatokat egymás társaságában, akkor sem kell arra gondolni, hogy baj lenne valakivel, egyszerűen csak nem illetek össze. De ettől nem kell félni, ha neten jól megy a beszélgetés, nagy esély van rá, hogy èlőben is fog!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!