Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek hogy együtt vagyok egy fiú-val egy hete? 14/l
14 évesen elképzeltem a "bulizós" részt, kemény Kubupartyk lehetnek.
Kérdésre válaszolva: a száddal mondd, anyud elé álltok és "anya, ő a barátom", kész.
De menők vagytok, 14-15 évesen isztok. Gratulálok :)
Ha ez egyébként nem zavarja a szüleiteket, akkor kötve hiszrm, hogy a kapcsolatotok fogja zavarni, tehát mond el nekik nyugodtan...
Kapsz először is választ a kérdésedre. Szóval, odaállsz a szüleid elé, elmondod. 14 éves vagy, támogatni fogják, első szerelmek, mindenki tudja, a tizenéves szerelmek 98%-ából semmi nem lesz sokáig, de nem is ez a lényeg. Szépen elmondod és kész, nem fognak kitagadni hidd el.
Most meg én is kérdeznék, milyen bulizó helyre engednek be manapság 14-15 éveseket? Mert az oké hogy kocsmába bementek, rengeteg helyen kiadják az alkoholt, de discoban meg ilyen helyeken, ezt nagyon komolyan kell venniük, mert ti vagytok abban a naiv korszakban, hogy simán elkábítanak stb., nem beszélve arról, hogyha jön egy ellenőrzés, milliókra meghúzhatják a helyet. Oké bulizzatok kell az, de azért figyelj oda arra, hogy hogyan tanultok, mert a végén elbuliztok 8 év sulit, meghúznak érettségin és ott tartottok, hogy mentek az utcára és kéritek a pénzt alkholra. Nem oktatni akarlak, de én sose jöttem volna össze olyan lánnyal, 14 évesen aki kocsmába jár vagy éppen elég sokat iszik, soha. Most meg már nem az én korosztályom, szerencsére sikerült megismernem olyan lányt 24 évesen, akivel annyi, hogy, ha akarunk kicsit "bulizni" lemegyünk egy kocsmába, nyugodtan megiszunk 1-2 sört és beszélgetünk. Még mindig nem azt mondom ne bulizzatok, csak ésszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!