Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogyan mondjam el a szüleimnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan mondjam el a szüleimnek? Mit csináljak? (részletek lennt)

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy még sosem volt pasim, de már régóta szerettem volna közel kerülni valakihez. A neten már 2 hónapja beszélgetek egy srcáccal, egyidősek vagyunk, nagyon kedves, aranyos meg ilyenek. Már nagyon szeretnék találkozni vele, de a szüleim nem tudnak róla, és félek elmondani nekik, mert szerintem nem fognak örülni annak, hogy a neten ismerkedtem. :S Hogyan mondjam el nekik? Hogyan "kezeljem" ezt az egész helyzetet? Kérlek, segítsetek! :S 18/L

2013. ápr. 2. 10:28
 1/4 anonim ***** válasza:
18 éves vagy.mond azt akkor hogy baráti körből ismered.nemkell túlkombinálni
2013. ápr. 2. 10:33
 2/4 anonim ***** válasza:

Tényleg túlbonyolítod. Elég ha azt mondod, megismertél egy srácot és találkozni fogsz vele. Ha nagyon aggódnak, akkor elmondhatod, hogy mikor és hol futtok majd össze. Illetve, hogy hazamész X időre.

Ha ezek után is paráznak, az nem normális helyzet.

De azért legyél óvatos ha nincs még tapasztalatod ebben! Ne menj fel senki lakására, ne ülj be az autójába! Találkozzatok közterületen, ahol vannak mások is körülöttetek. Ezt elmondod a szüleidnek is, hogy így fogod csinálni, akkor tuti nem fognak aggódni!!

2013. ápr. 2. 10:42
 3/4 anonim ***** válasza:

ugyan már, nem kell hazudni, nincs értelme

egyébként nem mindegy hol ismerted meg? hát én nem szoktam így faggatni a gyerekeimet, a másik is játék közben így ismerkedett és akkor mi van, hát ez nekem nem gond, nem kell ettől félni, N

2013. ápr. 2. 10:46
 4/4 anonim ***** válasza:
18 éves vagy,felnőtt!Beszélj velük őszintén
2013. ápr. 2. 11:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!