Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy írjak rá erre a pasira? (Részletek lent! )
Figyelt kérdés
16 éves lány vagyok, tizedikes. A suliban, ahova járok, kötelező valamilyen művészeti szakkörre járni, ami nekem kézműves. Van ott egy kilencedikes fiú, aki tetszik. Néha beszélgettünk pár szót, mivel úgy alakult, hogy gyakran a közelemben ül (összetolt padok vannak), nemrég pedig megtudtam a vezetéknevét (nem tőle), és bejelöltem facebookon. Nem tudom, hogy írhatnék rá, mert az, hogy meg szeretném ismerni, fura lenne, mivel már végül is ismerem. Viszont ahhoz nem vagyunk még elég jóban, hogy minden ok nélkül ráírjak, az túl feltűnő lenne. Szóval hogy írjak rá? Csakmert ha órán vagyunk, akkor nem tudunk rendesen beszélgetni, mert akkor ott vannak a többiek is, viszont jó lenne, ha közelebb kerülnénk egymáshoz. Szerintetek mit csináljak?2013. márc. 19. 20:34
1/6 anonim válasza:
Ha sokat ülsz vele, miért nem élőbe beszélsz vele?
Omg, remélem egy nap az összes fb nyomi mint ahal csak tátogni fog, mikor megszűnik az fb.
2/6 anonim válasza:
Szerintem próbálj meg beszélgetni vele a szakkörön, vagy kérd ki a véleményét, kérd meg hogy segítsen :)
3/6 A kérdező kommentje:
Szakkörön szoktunk beszélgetni, csak az a baj, hogy mikor ott vannak a többiek is, akkor nem tudunk olyan személyesen beszélgetni. Ezért gondoltam arra, hogy facebookon megismerkednénk jobban, és mikor már közelebb kerülnénk egymáshoz, akkor elmennénk valahova ketten, ahol nyugodtan beszélgethetünk, vagy ilyesmi.
2013. márc. 19. 20:38
4/6 A kérdező kommentje:
Amúgy az jó ötlet, hogy kérjem a segítségét :) Köszönöm :)
2013. márc. 19. 20:39
5/6 anonim válasza:
Jaj, istenem, mit problémázol ezen?! Egy egyszerű szia is megteszi kezdésnek. Én rám is hány bűnronda vgy átlagos csaj szokott nyomulni facebookon és mégis mindenkivel kedves vagyok, mert mi fiúk nem vagyunk úgy elkényeztetve kezdeményező lányokkal, mint ti lányok kezdeményező fiúkkal, amitől a lányok undok utálatos kis hárpiákként viselkednek, ha olyan fiú ír rájutk vagy olyna fiú szólítja le őket buszon, suliban vagy akárhol, aki nem tetszik nekik külsőre. Mi fiúk kedvsek vagyunk minden lánnnyal, legalábbis én sajnos nem tduok szméet lenni, így rendbre belém szeretnek csúnyábbnál csúnyább lányok, aki meg nekem kéne az meg sosem kezdeményez nálam vagy, ha bepróbálkoznék nála csúnyál leordítana vagy csak havernak akarna. Hát nem könnyű a fiú élet, örülj, hogy lány vagy kérdező!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi :)
2013. márc. 19. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!