Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég ismerkedtem meg egy nagyon aranyos lánnyal, és hétvégére tervezzük az első "randit" Részletek lent?
hány évesek vagytok?
beülhettek valahová egy italra
a rozsát pedig felejtsd el!
24/F
5/7 vagyok
Az illatos plüssmaci is jó.
Amikor én először kaptam virágot egy fiútól (megjegyzem az is csak egyetlen egyszer történt meg.... szégyen a fiútársadalomra nézve) teljesen meglepődtem, hogy van még fiú, aki tiszteli a hagyományokat! Csoki is belefér. Valójában te ismered a lányt... Ha tudod, hogy romantikus fajta, hasonló mint te, teljesen meg fogja érteni, hogy ezt miért kapja tőled, és hidd el, tetszeni fog neki! :)
Ha hosszabbra tervezitek a találkozást egy óránál, akkor mint már az előbb is megírtam: korcsolya, séta, forrócsoki :) kicsit kimelegedtek a forrócsoki előtt... A csoki pedig fokozza a boldogsághormonok termelését! :) De vigyázz arra, hogy ugyan azt a "merészséget" hozd, amivel neten ismerkedtetek!
volt már tapasztalatom, hogy valakivel "egymásbaszerettünk" neten, aztán amikor találkoztunk a félénksége kiábrándított. Legyél határozott!!! Én nagyon szurkolok, bár nem tudom ki vagy! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!