Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az igaz, hogy a korosztályombeli lányok (23-25) tapasztalt pasira vágynak?
Mennyire hátrány ehhez a korosztályhoz tartozó lányoknak az ha a fiú tapasztalatlan, esetleg szűz, vagy kevés dolga volt lányokkal és be kell tanítani meg ilyesmik?
Könnyebb fiatalabb lányokkal összjönni? Mondjuk 18-20?
Össze kell szedni pár egyedülálló MILF-anyukát, azok szívesen tanítanak, és még boldogok is tőle. Ráadásul ők tudnak is mit mutatni egy pályakezdőnek :) azután nem lesz gond.
Viszont kicsit komolyabbra fordítva. Szerintem nem feltétlenül probléma, a szex olyan dolog hogy páronként változik kinek mi tetszik, mit hogy szeret. Össze kell szokni, ez időbe telik mindenkinél.
Én speciel 21 évesen vesztettem el, nagyon féltem, hasonló okok miatt. 4 évvel fiatalabb barátnőm van, de ennek már lassan 3 éve, és még mindig nagyon jó vele a szex, és ő is nagyon élvezi velem, szóval mindenki nyert :) Persze nincs rá semmi garancia hogy mást ugyanúgy ki tudnék elégíteni mint a barátnőmet. A lényeg hogy nagyon egyénfüggő, van aki eleve könnyebben ráérez a témára, hogy mikor hova nyúljon hogy a partnerének jó legyen.
54 %
Juujjj, ez nagyon negatív hozzászólás volt. Miért mondjak le? Miért lenne lehetetlen? Magyarázd meg, hátha meggyőzöl.
utolsó
Köszi a hasznosat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!