Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Én erőltettem rá magam a pasira?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én erőltettem rá magam a pasira?

Figyelt kérdés

Csak távoli ismerősök voltunk, de én írtam neki facebookon egy üzenetet, hogy "boldog szülinapot, hogy vagy?" mire visszaírt hogy köszi jól, ha gondolod találkozhatnánk beszélgetni. Találkoztunk is. Másnap írt nekem hogy "Remélem összefutunk még valamikor" de ennyiben is maradt a dolog. Majd rá 1 hónappal megint írtam neki, hogy segítsen vmiben, aztán megint elhívott találkozni. Az már tényleg randi volt. Ezzel én erőltettem rá magam?

Lány vagyok.

2013. febr. 28. 15:19
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem nem eröltetted rá magad hiszen mindig ő hivott el nem te eröltetted neki csak annyira nem voltál neki fontos hogy többször keressen de ez még változhat
2013. febr. 28. 15:21
 2/6 anonim ***** válasza:
Nem vagy tisztában a ráerőltetés fogalmával. Ennek semmi köze hozzá. Ha te hívtad volna el hetente mindenhova, akkor az lenne ráerőltetés. Ha ráérsz valakire, az mióta az, lemaradtam. Kicsit lazábban vedd a dolgokat, ne törd magad ilyeneken.
2013. febr. 28. 15:24
 3/6 anonim ***** válasza:
ráírsz*
2013. febr. 28. 15:24
 4/6 A kérdező kommentje:

Csak aztán megint eltűnt 1 hétre randi után, akkor is én írtam neki hogy "Remélem nincs semmi baj?" majd megint elhívott randizni. De mind a 3 randi után írt nekem vagy azon az estén, vagy másnap, hogy mennyire örül nekem stb.

Mondjuk azóta találkoztunk még 2-szer, és a legutóbbinál már akkor ő írt hogy "Péntek este mit csinálsz?" és így holnap találkozunk megint.

Csak ha én nem írok neki ő nem ír :(

2013. febr. 28. 15:33
 5/6 anonim ***** válasza:

nyugi, most jutott el addig, hogy ő keresett, ő hívott, na majd péntek után meglátod

nem erőltettél semmit, mert találkozott Veled magától

most már másként gondolkodik N

2013. febr. 28. 15:52
 6/6 A kérdező kommentje:

Remélem igazad van, hogy nem én voltam a tapadós...

Nem akarom hogy azt gondolja.

2013. febr. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!