Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi alapján mondod azt egy pasira hogy meleg?
Mi az amiből ezt következteted? És be szokott e jönni vagy sem? Mer én eddig akárkiről azt hittem, mindig kiderült ,h valójában csak a lányokat szereti. Ezek után csak arra mondom h az aki be is vallja nekem.
17/L
Akkor meleg egy pasi, ha nőies viselkedése van: mozgásán, beszédén, esetleg a ruházkodásán is lehet látni, hogy valami nem stimmel. Igen, valahogy meg lehet érezni.
Nézd meg a csajokat, hogyan beszélgetnek, kacarásznak egymással. Aztán nézd meg a fiúkat is. Teljesen más a mozgásuk, más a gesztikulálásuk, más a szóhasználat. Eldöntöd, hogy melyikhez hasonlít jobban és megvan a válasz.
43F
Jól gondolod!
Mondani minden hülyeség alapján lehet, hiszen az, hogy b..zi vagy szinte mindennapos minősítéssé vált. Meleg az, aki annak vallja magát. Úgy is érez.
A b*zi fiúk általában:
-piperkőcek, gyakran többet tollászkodnak mint egy srác
-nőiesen gesztikulálnak
-affektálósan beszélnek
-keresztbe teszik a lábukat, amikor ülnek
-alapvetően van valami férfiatlan a kisugárzásukban. Még ha alapból helyes is, nem az fog eszedbe jutni róla nőként, hogy húú apám, de jó pasi, legszívesebben ráugranék, hanem hogy kis cuki/aranyos, de semmit nem mozgat meg bennem.
12:09
Ez csak sztereotípia. A legtöbb meleg nem ilyen.
13:12
Azokról tudtad csak, hogy melegek, mert látszott rajtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!