Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam el a szüleimnek,hogy van barátom?
Figyelt kérdés
Anyukám nagyon szigorú és sztereotipikus. Viszont nekem 5 hónapja van párom. Ő 27 éves, én 22 és be szeretném neki mutatni. Hogyan álljak elé ezzel?2022. márc. 14. 11:54
1/28 anonim válasza:
Csak apránként adagold nekik!
Ne zúdítsd rájuk az összes részletet!
2/28 A kérdező kommentje:
Anyum kontrollmanias..
2022. márc. 14. 12:01
4/28 anonim válasza:
Meg kell mutatnod anyukádnak, hogy egy felelősségteljes felnőtt ember vagy!
5/28 anonim válasza:
Higgadt módon húzd meg a határt.
Megmondhatod neki hogy van beleszólása (ezzel elnyered a bizalmát), de csak egy bizonyos pontig!
6/28 A kérdező kommentje:
Ma is ideges anyum igy nemlehet
Lehet szakitok vele inkabb,keressen olyant akinek nem ilyen az anyja:)))
2022. márc. 14. 12:05
7/28 anonim válasza:
6. válasznál látszik, hogy kamu az egész!
8/28 A kérdező kommentje:
Nemviccelek! Tudom hogy anyum ideges igy nemlehet.
2022. márc. 14. 12:10
9/28 anonim válasza:
Az hogy ideges az az ő baja nem a tied
10/28 anonim válasza:
Akkor bújj az anyukád szoknyájába életed végéig
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!