Apám nem keresi az unokáit. Korábban is évente 2szer jött hozzánk. Egy ideje engem sem... mit lehet tenni?
Figyelt kérdés
Tisztességtelen volt, de ezt bővebben nem szeretném kifejteni.
A lényeg, hogy nem kért bocsánatot Tavaly volt egy "vitánk", amikor egy olyan dolgot tett (ellenünk), ami szerintem megbocsájthatatlan, ilyet egy szülő/nagyszülő sem tehet meg a családjával. És ez nekem nagyon fáj, úgy érzem nem tudom lezárni magamban ezt a dolgot.
A kapcsolatot egyébként én szakítottam meg vele, de azóta nem is próbálkozott, hogy ez máshogy legyen.
Hogy lehet egy ilyen traumát feldolgozni?
júl. 21. 12:24
11/13 anonim válasza:
Feldolgozni pszichologus segit. ;-)
Szembenezni, felismerni, elfogadni, elgyaszolni, a helyen kezelni.
Es nem bedolni a manipulacioknak.
Se nem rovid, se nem konnyu menet.
12/13 anonim válasza:
Most mintha meg lennél sértődve vagy valami ilyesmi, hogy apáddal összevesztél, és amiatt nem néz rá az unokákra. Elsőnek tisztázd az érzelmeidet és próbáld meg leírni a konklúziót egy lapra, mert ez így zagyva. Hidd el, jobb lesz neked.
13/13 anonim válasza:
Milyen traumát akarsz feldogozni? Meglopott, te kidobtad az életedből.
Miért akarod, hogy a része legyen? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!