Ha a szüleim nem támogatnak, akkor mit tudok tenni?
Köszönöm szépen a válaszaitokat! Sajnos nagyon nehéz pénzt gyűjteni, mert nem igazán tudok hogy dolgozni a szüleim tudta nélkül. Amennyit most nyáron tudok, az a pénz pedig sajnos nagyon kevés.
A barátommal szakítottam, aztán a szüleim áthívták, hogy helyre hozzuk a dolgot, bárhogy kértem, hogy ne hívják meg. Utána mérgesen nagyon nem volt kedves, és napokig alig tértem magamhoz, szóval azóta nem nagyon merek ellenkezni.
Ugye nem valami szegregátumi család vagytok? Nagyon arra hajaz a dolog :(
Családsegítőnél is lehetne esetleg próbálkozni.
Nem bírod elviselni azt, hogy nem kedves? Mert ha nem kedves, akkor mi van? Az halálos? Mi az, hogy alig tértél magadhoz? Az egészen konkrétan mit jelent? Rosszul érezted magad. És? Nem lehet elviselni, ha néhány napig, amíg el nem múlik a hatása, rosszul érzed magad? Ellopják a pénzedet, kirúgnak az iskolából, vakbélgyulladást kapsz, vagy mégis mi történik?
Ismét szakítasz vele, és nem hagyod, hogy a szüleid beleugassanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!