Milyen esetekben utasítanátok vissza a szülőktől gyerekként a szüleid nektek szánt lakásvásárlási szándékukat?
Most ehhez tegyük fel, hogy csak anyagi támogatást adnának. Ha ők meg tudják tenni és én nem tudom megtenni, akkor teljesen jó. Hálás lennék. De akár fele-fele módszer, kölcsön, fele kölcsön is előfordulhat.
Nálam nem egészen ilyen a helyzet, a lakásra félig rá lettem írva - anyum mellé. Tehát közös lett, jogi helyzeten túl gyakorlatilag enyém a nagyobb része.
35/F
Ha volna ilyen szándékuk, én akkor utasítanám vissza ha teljesen meg volnék bolondulva.
Vagy ha inkább készpénzt szeretnék például kábítószerre?
Vagy ha már eddig is annyit adtak volna hogy többszörös milliárdos lennék.
Sajna, egyik eset sem áll fenn.
17-es, nevetni fogsz: az enyémek pontosan ezt akarták, hogy tudják mit csinálok, lehessen vele zsarolni, odamondani, és sorolhatnám.
Semmi jószándék nem volt mögötte, csak hogy "majd ők továbbra is korlátoznak", mert hát övék a lakás.
Öhm, természetesen eszem ágában nem volt elfogadni. Hogyne. 800 km-re élek tőlük.
Ha haszonélvezettel terhelnék, mert ha megorrolnak, vagy kellene nekik pénz, akkor ezzel vissza tudnak élni.
Az én esetemben, ez egy teljesen reális lehetőseg lett volna bármikor.
De sajnos pucér fenékkel indítottak útnak a férjem és engem is.
Így sok év albérletezés, spórolás után tudtunk egy kis házat venni.
Neked milyen feltételeket szabtak?
10.
Fizessétek neki vissza a pénzt, mert amíg él szívni fogja a véreteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!