Anyám kiszállt az életemből, innen hova tovább? Mit tehetnék? 17/F
Nem tudom, hogy milyen kategóriába illene ezért került a mentális egészségbe!
Az a helyzet, hogy 17 éves vagyok, átlagos tanuló, párhetente iszok alkoholt és mellé szedek néha frontint, szóval átlagos tini vagyok. Régebben sokat szedtem antipszichotikumot meg frontinoztam is, de annak már vége. Szóval mostmár nem “gyógyszerezek”.
Anyám pár nappal ezelőtt, rezzenéstelen érzelemmentes arccal kifejtette, hogy ha akarok költözzek az apámhoz, őt nem érdekli mit csinálok innentől kezdve, innentől apám felel értem, szombaton (holnap) pakoljam össze a cuccaimat és vigyem át őket apámhoz.
Mit tegyek? Ezt megteheti hogy csak úgy kiszáll az életemből? Tudom, hogy ezt valamennyire magamnak is köszönhetem a gyógyszerezés miatt, de attól még fáj. Nem hittem volna, hogy ilyen könnyen ki tud szállni az életemből.
Légyszi a “megérdemelted” “én is elhagynálak anyád helyében” stb… hozzászólásokat mellőzzük, köszi!
Ha nem tudsz pozitívat mondani akkor kérlek mellőzd a komment írást, köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!