Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Anyám kiszállt az életemből,...

Anyám kiszállt az életemből, innen hova tovább? Mit tehetnék? 17/F

Figyelt kérdés

Nem tudom, hogy milyen kategóriába illene ezért került a mentális egészségbe!

Az a helyzet, hogy 17 éves vagyok, átlagos tanuló, párhetente iszok alkoholt és mellé szedek néha frontint, szóval átlagos tini vagyok. Régebben sokat szedtem antipszichotikumot meg frontinoztam is, de annak már vége. Szóval mostmár nem “gyógyszerezek”.

Anyám pár nappal ezelőtt, rezzenéstelen érzelemmentes arccal kifejtette, hogy ha akarok költözzek az apámhoz, őt nem érdekli mit csinálok innentől kezdve, innentől apám felel értem, szombaton (holnap) pakoljam össze a cuccaimat és vigyem át őket apámhoz.

Mit tegyek? Ezt megteheti hogy csak úgy kiszáll az életemből? Tudom, hogy ezt valamennyire magamnak is köszönhetem a gyógyszerezés miatt, de attól még fáj. Nem hittem volna, hogy ilyen könnyen ki tud szállni az életemből.

Légyszi a “megérdemelted” “én is elhagynálak anyád helyében” stb… hozzászólásokat mellőzzük, köszi!

Ha nem tudsz pozitívat mondani akkor kérlek mellőzd a komment írást, köszönöm!

júl. 12. 19:18
1 2 3
 21/26 anonim válasza:
13%
Ne ítélkezzetek felette! Lehet hogy pont azért használt ilyen szereket mert nem érezte stabilnak a családját!
júl. 13. 00:49
 22/26 A kérdező kommentje:
21es ez pont így van, de ezen az oldalon én nagy %-ban csak ítélkezést kaptam eddig. Mindegy ez van.
júl. 13. 01:43
 23/26 anonim ***** válasza:
100%
Tehát piálsz, gyógyszert szedsz és csodálkozol, hogy anyád ezt nem tűri meg. Nem is értem, miért :D
júl. 13. 09:06
 24/26 anonim ***** válasza:
100%
Mi a helyzet Veled, kedves kérdező? Elköltöztél ma? (szombaton)
júl. 13. 16:34
 25/26 A kérdező kommentje:
Igen bepakoltam a cuccaimat anyámtól, ruhák, némi kaját is vittem át apámhoz, szóval ja…
júl. 13. 23:47
 26/26 anonim válasza:
0%
Majd jön egy frankó kis barátnő és feledtet veled minden rosszat! 😉
júl. 14. 03:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!