Hogyan tudnám anyuval megértetni, hogy felnőttem és vannak határaim?
Tapasztalat: amíg otthon élsz, ez lesz.
Nekem még 21-22 évesen koromban is ment a hiszti mindenre is. Aztán csodálkoznak, hogy amióta végre elköltöztem nem járok haza :D
Gondolkoztal masr arrol hogy nem pont Pesten hanem egy pesthez kozelebbi telepulesen berelj valamit? nem halnal bele az ingazasba. en anno 120 km t ingaztam 60 km oda es vissza azert hogy 26 evesen legyen sajat hazunk vallaltam a bejarast pedig ez napi 3 orat vett el az idombol. mellette volt egy gyerekem ferjem haztartasom es iskolaba jartam 2 evig hetente 3 alkalommal.
Nem azt mondom hogy ez kovetendo pelda de Pesttol 15-20 km es korzetben van buszjarat, Hev, vonat stb. es szerintem lakast vagy kozosen berelni valamit megoldhato lenne. en nem maradnek otthon mert amig otthon vagy anyad mindenbe bele fog szolni.
"Pesttol 15-20 km es korzetben van buszjarat, Hev, vonat stb. es szerintem lakast vagy kozosen berelni valamit megoldhato lenne"
Hát igen, csakhogy azt írja magáról, hogy
"19 éves lány vagyok, most végeztem az egyetem első évével. Nyilván fiatal vagyok, vannak barátaim, egy csomó programom így nyáron, stb. "
Ha ingáznia kéne, meg saját háztartást fenntartania, se ideje, se pénze nem lenne csomó nyári programra meg stb-re - és akkor a szorgalmi időszakról még nem is beszéltünk...
Jó neki otthon.
#7 válaszoló olyan jól megfogalmazta, és teljesen igaza van.
Sokakról meg süt, hogy ha neki szar (volt), legyen másnak is, és hogy tök rendben van, amit a kérdező anyja csinál.
A kérdező azt írta, az ételt + a lakhatást állják a szülei, a többit maga oldja meg.
Szülő vagyok, és azt mondom, hogy ez a minimum, amit szeretnék biztosítani, ha ennyi idősek lesznek a gyerekeim, de ha lehetőségeim engedik, többet is.
Anélkül, hogy teljesen kontroll alatt tartanám.
Szeretném (szeretem) tudni, hol van, kivel, mert féltem, és aggódnék, ha nem tudok róla semmit.
De sok szülő a ló túloldala, és úgy tiltanák a lányaikat a tól... Pedig valahogy összehozták a gyerekeiket ők is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!