Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » 26 éves vagyok és folyton...

26 éves vagyok és folyton "kicsim"-nek hívnak a szüleim, baj ha zavar?

Figyelt kérdés
Főleg mások elött, nagyon égő, persze jó, hogy vannak szüleim szeretem őket, ezért sem tudok elköltözni, de én rendesen Apu, Anyu -nak hívom őket.
2024. júl. 9. 00:21
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:

Ez a kamaszok problémája szokott lenni, azért 26 éves (elvileg) felnőttként nem kéne ezen fennakadni.

Amúgy már annyira "beleszoktak" ebbe a megszólításba, hogy elég nehéz lenne átváltani másra, nem szándékosan akarják "szívatni" a kérdezőt.

Mondjuk még mindig nem értem, miért zavar egy 26 éves férfit (???), hogy kicsimnek hívja az anyja.

2024. júl. 11. 08:26
 42/49 anonim ***** válasza:
Nem biztos, hogy "azért is", lehet, hogy csak mindig úgy jön a szájukra, mert már annyira megszokták az elmúlt évtizedekben. Nem olyan könnyű leszokni ilyesmiről.
2024. júl. 11. 08:27
 43/49 anonim ***** válasza:
0%

Miért ne zavarhatná? De szerinted a szülők fogyatékosok, mert képtelenek egy egyszerű kérést felfogni.

2024. júl. 11. 08:44
 44/49 anonim ***** válasza:

"fogyatékosok, mert képtelenek egy egyszerű kérést felfogni"

Abból, hogy nem teljesítik a kérést, egyenesen következik, hogy nem képesek felfogni se, hogy mi a kérés, és ebből meg az következik, hogy fogyatékosok? Akkor gondolom, te is az vagy. Vagy te mindig, mindenkinek az összes kérését teljesíted?

2024. júl. 11. 08:50
 45/49 anonim ***** válasza:
0%

Az, hogy ne szólítanak egy bizonyos néven, mert nem tetszik, zavar, nem olyan bonyolult dolog, amit ne lehetne felfogni.

Ha mégis, akko

1) az illető értelmi fogyatékos

2) rosszindulatú, aki így akarja szándékosan lealázni a másikat. Tudja, hogy ez zavarja, de leszarja.

Te melyik vagy a kettő közül, ha már annyira felháborodtál? Retardált vagy csak szimplán egy rosszindulatú szemétláda?

2024. júl. 11. 09:41
 46/49 anonim ***** válasza:

"nem olyan bonyolult dolog, amit ne lehetne felfogni. Ha mégis, akko

1) az illető értelmi fogyatékos

2) rosszindulatú"

3) figyelmetlen, szórakozott, túl elfoglalt mással, hogy erre is figyelni tudjon, stb.

2024. júl. 11. 10:47
 47/49 anonim ***** válasza:

Folyamatosan el van foglalva mással és nem bír ennyit megjegyezni?

Amúgy szépen körbeírtad a fogyatékost.

2024. júl. 11. 11:50
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

"Folyamatosan el van foglalva mással és nem bír ennyit megjegyezni?"

Majd ha már évtizedeket leéltél bizonyos beidegződésekkel, amiktől egyszercsak szeretnél megszabadulni, de nem fog könnyen menni, akkor megérted. Meg bírja jegyezni, de mindig csak azután jut eszébe, hogy ja, nem szereti, ha így hívom, amikor már kimondta a szót.

2024. júl. 11. 12:59
 49/49 anonim ***** válasza:
Nem bírja megjegyezni.
2024. júl. 11. 16:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!