26 éves vagyok és folyton "kicsim"-nek hívnak a szüleim, baj ha zavar?
Figyelt kérdés
Főleg mások elött, nagyon égő, persze jó, hogy vannak szüleim szeretem őket, ezért sem tudok elköltözni, de én rendesen Apu, Anyu -nak hívom őket.2024. júl. 9. 00:21
1/49 anonim válasza:
Én 51 vagyok és apa meg mindig így hív. És annyira szeretem hogy így hív. Remélem még sokáig.
3/49 anonim válasza:
Ezért nem tudsz elköltözni? Amúgy bár hallhatnám életemben még egyszer, hogy kicsim, de már nem fogom, max odaát.
4/49 anonim válasza:
Hívjanak inkább cuncimókusnak?
Egyébként nem, nem baj. Ha téged ez zavar, akkor üljetek le, és mondd el nekik, mit érzel.
5/49 anonim válasza:
Azért nem tudsz elköltözni mert annak tartod magad aminek ők hívnak.
6/49 anonim válasza:
Én is a majdnem veled egykorú gyerekem kicsimnek, babámnak hívom. Szerencsére nem zavarja, szereti.
Veled van baj, ha ez zavar. Attól nem leszel sem több, sem jobb és önállóbb, ha csak simán a neveden szólítanának.
Lesz majd idő, amikor visszasírod, hogy bárcsak még hallhatnád.
7/49 anonim válasza:
Ha 26 évesen még otthon laksz akkor igen is kicsim vagy...
8/49 anonim válasza:
A férjem örökölte az apja nevét, így a Pisti, Pistike felállás rajtuk maradt. 40 évesen is a családi találkozókon ő Pistike. Simán rajta ragadt a név, de ha zavar, akkor te szólj, hogy ne csinálják.
9/49 anonim válasza:
Ez a ciki hogy így hívnak főleg mások előtt probléma általában 16 évesen szokott lezajlani az ember fejében, nem 26 évesen. És azért nem tudsz elkoltozni mert szereted őket? Szerinted az a sok ember aki már nem a szüleivel él azok mind utalják egymást és azért költöztek el?
Fel kellene nőnöd fejben. (és nem, ennek semmi köze ahhoz hogy hívnak)
10/49 anonim válasza:
23 vagyok, szoktam lenni kicsim, meg cuncimókus, meg akármi is. Attól, hogy felnőttem, a gyereke vagyok, a kapcsolatunk ettől nem változik:D Engem nem zavar, de ez nem zárja ki azt, hogy téged ne zavarhatna, de tudod a felnőtt emberek ez egy olyan dologgal intézik el, amit úgy hívnak kommunikáció.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!