Hová tudnék menni, ha a szüleim kiraknak?
Nagy szükségem van segítségre.
Úgy alakult a helyzetem, hogy hétfőn már nem lesz hol laknom és nincs semmim.
Barátok, családtagokhoz nem tudok menni.
Jelenleg munkám sincs és hétfőn tudnám rendezni a munkát, az viszont egy hét mire lesz munkám.
Szeretnék segítséget kérni, hogy ilyen esetben hova tudnék fordulni, hol tudnék élni, hogy ne az utcára kerüljek ki a semmibe.
Megköszönöm azt aki tud nekem segíteni hasznos tanáccsal.
UI: Budapesti vagyok.
30..
Mi az hogy azonnal nem tehetik ki
Már volt hogy kitették..
Szerinted mit tudnak csinálni?
Lehet ez is jó hogy rákényszerítsék hogy talpra álljon.
Azért gondolj bele hány éves.
Nem vádaskodnék, de vagy valami mentális probléma lehet, vagy internet függő és csak a gép előtt a virtuális világban virtuális haverokkal él..
De.. az is lehet hogy elkényeztették és most nem felel meg semmi munka.
Esetleg az iskolát se fejezte be
De.. ugye egy személynek ennie kell, tisztálkodnia kell, a lakhatás helyén fogyaszt.. használ..
Milyen jogon várja el hogy ezt ebben a korban fizessék helyette.
Már az nagy segítség lenne hogy ha dolgozna lenne hol laknia.
Sajnos ez nem egyedi eset.
De itt a jövőjéről van szó.
Szerintem rendőrrel hazajöhet, ha nincs kényszerkijelentve, sőt, ha a kényszerkijelentés szabálytalan volt, és hamisan tanúzták le, akkor is. Van annak egy protokollja, hogyan lehet kitenni valakit, ez valószínűleg nem történt meg, valószínűleg rendesen még csak ki sem lett jelentve.
Szonrongásos vagy bántalmazás utáni vagy bármiféle autisztikus személyiségzvarral felkészülés nélkül szerintem megugorhatatlan csak úgy kiugrani, pláne a mai lahatási válság meg magyar valóság mellett. Legalábbis én így éltem meg. Nekem egy-két szűkebb terület, matematika, nyelvek, ilyesmik adtak egy nagyon vékony kapaszkodót a külvilág felé.
33..
Igen biztos nehéz..
Most még egy átlag embernek is.
Kevés lehetőség van, rosszak a munkakörülmények pl.. időbeosztás esetleg utazás.
Mindenesetre reméljük a kérdező kap valami segítséget és ha az első vagy második munka nem is sikerül, nem magát hibáztatja, hanem kitartóan keres tovább.
Ha már összejön egy kis pénz meg tudja mutatni hogy igenis el tudja magát tartani.
Sajnos ez időbe telik és most a lakhatás a gond.
Reméljük sikerülni fog az is.
Mi most csak ötleteket tudunk adni és biztatni a kitartásra
30
Talán mert nem tanul. AZ arra vonatkozik. Nem arra, hogy majd 50 éves koráig eltartják, mert akkor szerzi meg az első szakmáját.
Ez bonyolult lehet, hisz lehetnek olyanok akik eleve a lehetőséget sem kapták meg a családtól hogy egyáltalán gondolat szintén felmerüljön továbbtanulás támogatása a családtól, az ilyen eseteket nem tudom a jog hogyan veszi. Mindenesetre az alábbit ahogy most olvasom sajnos a tanulmányok megszakitását vagy halasztását úgy tűnik kissé szigorúbban veszik, mint reméltem:
Mégis alapvetően azt írják, hogy a helyzet egészét kell nézni, és el tudom képzelni, nem nagyon lett felajánlva sem a lehetőség sem eleve.
23 év az még gyerek az én képzetemben, persze én ösztönösen abból indulok ki, amit saját magamból kiindulva tudok elképzelni, vagyis hogy az ember eleve valami bántalmazó környezetből kinőve szorongással indul az életbe.
Szia !
Mi történt veled ? Sikerült megoldást találni ?
Szia
Igen sikerült, azóta munkát is találtam bár akkor is ki akartak rakni.
Aztán sikerült velük beszélnem, Így megoldódott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!