Hová tudnék menni, ha a szüleim kiraknak?
Nagy szükségem van segítségre.
Úgy alakult a helyzetem, hogy hétfőn már nem lesz hol laknom és nincs semmim.
Barátok, családtagokhoz nem tudok menni.
Jelenleg munkám sincs és hétfőn tudnám rendezni a munkát, az viszont egy hét mire lesz munkám.
Szeretnék segítséget kérni, hogy ilyen esetben hova tudnék fordulni, hol tudnék élni, hogy ne az utcára kerüljek ki a semmibe.
Megköszönöm azt aki tud nekem segíteni hasznos tanáccsal.
UI: Budapesti vagyok.
hany eves vagy?
18 felett?
miert ranknak ki? nincs esely kis idöt meg kerni?
senki nincs ahol meg tudsz huzodni?
esetleg motelbe es ott akkor kell fizetni ha elmesz... tudod ilyen olcso diak motel kiraly utca es egyebb helyeken van ilyen
Elmúltam már 18 éves és azért mert nehéz munkát találnom, ezért.
Amit megértek, de rengeteg segítséget kértem és kaptam azügyben hogy ez változzon, aminek nem volt sikere.
Most egyik haverom tudott ajánlani fix munkahelyet, de oda hétfőn tudnék menni és egy hét múlva tudnék kezdeni, viszont nincs szállás.
Itthon besegítettem eddig amiben tudtam.
Nem mászkáltam igazából kb sehová se.Tegnap kicsit kikapcsolódtam egyik haverhoz el tudtam menni, de ma meg teljesen random azt mondták hogy 2 napom van kiköltözni.
Én nem akarom magam sajnáltatni, csak tényleg szeretnék valahol lenni, ahol egy picit össze tudom szedni magam, mert nem vagyok egyébként tutyi-mutyi.
Barátokhoz meg családtagokhoz nem tudok menni.
Időt nem tudom hogy adnának-e, mert régóta fenyegetnek ezzel.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!