Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hová tudnék menni, ha a...

Hová tudnék menni, ha a szüleim kiraknak?

Figyelt kérdés

Nagy szükségem van segítségre.

Úgy alakult a helyzetem, hogy hétfőn már nem lesz hol laknom és nincs semmim.

Barátok, családtagokhoz nem tudok menni.

Jelenleg munkám sincs és hétfőn tudnám rendezni a munkát, az viszont egy hét mire lesz munkám.

Szeretnék segítséget kérni, hogy ilyen esetben hova tudnék fordulni, hol tudnék élni, hogy ne az utcára kerüljek ki a semmibe.

Megköszönöm azt aki tud nekem segíteni hasznos tanáccsal.

UI: Budapesti vagyok.

júl. 6. 19:26
1 2 3 4 5
 11/41 anonim ***** válasza:
87%
Nagyon sajnálom a helyzeted, ez akkor sem szép a szüleidtől. Hány éves vagy pontosan? N29
júl. 6. 20:19
 12/41 anonim ***** válasza:
96%
Próbálj meg olyan munkahelyet keresni ahol van szállás is. Nagyon sok van mostanában
júl. 6. 20:21
 13/41 A kérdező kommentje:

Őszintén nem tudom, aminél szállás is lenne az a munkahely sem megy egyik napról a másikra.

23 éves leszek nemsokára

júl. 6. 20:22
 14/41 anonim ***** válasza:
80%

Jogilag nem tehetnek ki egyik napról a másikra, ha életvitelszerűen ott élsz. Senkit sem. Egy nem rokont sem.

"Ha csaj lennél akkor tuti lenne hova menned"

Nagyon vigyázz a felajánlkozó pasikkal.

júl. 6. 20:23
 15/41 anonim ***** válasza:
91%
14-nek igaza van. Ha oda szól a lakcímkártyád, akkor szívességi lakáshadsználónak minősülsz. A szüleidnek ezt írásban kell feléd felmondani, határidőt adni a kiköltözésre, ált 30 nap, de legalább 15. Ha királynak, szépen visszamész rendőrökkel. Amíg nem járják végig a jogi utat, addig jogod van ott lakni. Lakcímkártyádra vigyázz, legyen nálad mindig.
júl. 6. 20:36
 16/41 A kérdező kommentje:
Akkor is így van, ha nem én fizetem az itthoni dolgokat?
júl. 6. 21:05
 17/41 anonim ***** válasza:
91%
Tökmindegy, ki fizet mit, jogilag nem tehetnek ki egyik napról a másikra, ha oda szól a lakcímkártyád.
júl. 6. 21:13
 18/41 anonim ***** válasza:
93%
Igen.
júl. 6. 21:13
 19/41 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
júl. 6. 21:16
 20/41 anonim ***** válasza:
100%
Ha veletlenul ugy alakulna, nezz szet balatoni csoportokban, ott gyakran van szallas is
júl. 6. 21:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!