Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg én vagyok a világ...

Tényleg én vagyok a világ leghálátlanabb gyereke?

Figyelt kérdés
30 éves vagyok. Külön költöztem már pàr éve a szüleimtől. A problémám az, hogy azt érzem nem tudnak rólam levállni. Sajnos nincs párom, ami rátesz még egy lapáttal. Állandóan mindent anyám akar irányítani. Ha problèmám van azt megoldani helyettem. Kaját hoz, kifizet dolgokat helyettem. Pedig meg tudom oldani. Kicsit besokalltam és jeleztem felé, hogy szeretnèm ha felnőtt emberként tekintenének rám. Erre áll a bál.
jún. 29. 12:31
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
0%

9-es: egy jóérzésű ember nehezen tud a szülei nélkül élni. Fordítva is így van.

6-os: elég cinikus és kegyetlen módszer az, amit javasolsz. Az anyád helyében én szóba sem állnék veled, neked nincsenek érzéseid. Csak az van, amiket összeolvastál a neten. Vagy tanultad, ami még rosszabb.

Megértés, az nincs? Tapintat, az nincs? Jó érzés, az nincs?

Elkeserítő, hogy milyen hatást váltott ki némely feltűnési viszketegségben szenvedő pszichológusok propagandája.

Nem kellene mindjárt lelőni az anyát? Emberségesebb lenne.

júl. 23. 07:01
 22/23 anonim ***** válasza:
16%
Ezeket az anyagyalázásokat olvasva (érdekes, az apákat kihagyják) örülök, hogy nincs gyerekem.
júl. 23. 07:03
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi is örülünk, hogy nincs gyereked, 22-es! Sőt még a gyereked is örül, hogy nincs!
júl. 23. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!