Tényleg én vagyok a világ leghálátlanabb gyereke?
1# Persze, szakitsa meg a kapcsolatát a szüleivel es vesszen velük össze egy életre. Te aztán diplomatikus ember lehetsz!
Monjuk leülni és megbeszélni a dolgokat nem lenne valamivel ésszerűbb. Ha ennek összeveszés a vége ok de csak úgy hátat fordítani a segítő szülőknek az eléggé gerinctelen dolog.
Problémáidról nem tájékoztatod, a kommunikáció maradjon a "dögmeleg van ma" szintjén.
Ételt visszaküldöd vele. "Köszönöm, főztem magamnak". Hogy jut ő olyasmi dolgokhoz, amit ki tud fizetni helyetted? Akárhogy is, ezen változtass.
Minden egyes alkalommal elmondod, hogy ez a kapcsolat neked túl szoros, lazítani szeretnéd. Nincs napi telefon, csak hetente.
És terelgesd anyádat afelé, hogy keressen magának más életcélokat.
Nagyon divatba jött az anyák utálása, félretétele, hibáztatása. Sajnálatos.
Megfelelően előadva meg lehet beszélni, ha téged zavar, ha segíteni akarnak. De miért zavar? Miért baj az, ha az anyád adni akar valamit? Bármit csinál, minden baj? Mert ez a divat? Örülj, hogy van még anyád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!