Mit szólnál hozzá, ha a gyereked dél-amerikai/délkelet-ázsiai ország egyetemére akarna járni és ott is szeretne letelepedni?
Ha ez az álma, természetesen támogatnám. Én nagyon sok helyen jártam már a világban, éltem is harmadik világbeli országban, sok kultúrát ismerek testközelből. A dél-amerikai és a távol-keleti kultúrák szerintem egész kompatibilisek egy európai emberrel. Magyarokat is ismerek, akik a harmadik világban telepedtek le, ott alapítottak családot.
Viszont akik ezen országok egyetemein szereztek diplomát, azt nem mindenhol fogadják el Európában. Például ismerek olyan dél-amerikait, aki a saját országában orvosi diplomát szerzett, kiment Németországba dolgozni, de ott már csak ápoló lehetett. Tehát jól kell megválasztani azt az egyetemet, a legjobbak nagyon drágák, de legalább értékes diplomát adnak.
Akarjon , de nem vagyok köteles penzelni a hulyesseget.
Idegenbe kire tamaszkodhat?
A baratokra? Es ha a baratokrol kiderul a bajban hogy megsem azok ?
Ez olyan tini hiszti
Penze annyi ugyse lesz hogy ott tanuljon és éljen is
szoval nem adok penzt ra es ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!