Mit szólnál hozzá, ha a gyereked dél-amerikai/délkelet-ázsiai ország egyetemére akarna járni és ott is szeretne letelepedni?
20.-ra.
Na akkor állj!
- Aki gyereket vállal, gondoljon a jövőjére...ami a család jövője is! Igen, anyagilag IS!
- Nyilván nem a putris Kalányos Dzsénönsztethem akar majd kölföldön tanulni.
- Hasznos, azaz pénzt hozó suli megéri. A szülőknek is!!! BEFEKTETÉS.
Az h gyereket vállalsz, és ezzel együtt gondolsz az anyagi vonzatára, teljesen ok.
De ez nem azt jelenti hogy egy több milliós külföldi tanulmányt finanszíroznia kell, illetve tud.
Nyilván segítem a tanulmányait, de azért vannak határok.
Ha egyszer nem tehetem meg h milliókat fizessek azért h külföldön tanuljon, azért még ez nem "felelőtlen gyerekvállalás"
Vennék én szívesen elektromos autót is, mert kifizetődő befektetés, de nincs rá keret!
Család jövője is????
Nehogy már azért iskoláztassam a gyerekemet hogy majd ő támogasson engem anyagilag!
22.-re.
Volt csajom fiának, 25+ volt a pilóta suli. Megérte, mivel bárhol a világon kap vele melót. Jelenleg 5M-ért van az Emirátusokban.
Inkább ez, mint egy Büfé - Cihológija, valami zsidó Budapesti diplomagyárban, ami után nem repjegyet, csak extra sültkrumplit fog tudni adni. >:)
24.-re.
Akkor viszont úgy neveld a gyereked, hogy már az általánosban megtanulja, hogy hol a helye!
Azaz, vagy szerez gazdag partnert, vagy tanulmányi szerződést köt, pl. a sereggel, vagy nem megy felsőoktatásba. Pláne nem külföldre. Vagy...esetleg egy olcsó, afrikai egyetemre. Kongóban is van orvosi, és sok afrikai doki melózik Európában.
Van egy ismerősöm (nem közeli, csak egyetemi évfolyamtárs) aki Chilében él a fővárosban.
Baromi jól keres, olyan helyeken lakik, hogy ejha. Korábban New Yorkban bérelt lakást szóval gondolhatjátok.
Azért lett neki Chile, mert a srác meleg, és az ottani emberek sokkal elfogadóbbak, sokkal természetesebbnek veszik az ilyesmit, vagy legalábbis nem akkora gyűlölködő rasszisták mint a magyarok itthon.
Azóta már összeházasodott azonos nemű párjával és boldogan élnek.
"Akarjon , de nem vagyok köteles penzelni a hulyesseget."
Na az ilyen prosztókat köttetném el ideje korán, mert a gyerek csak szív velük. Ismerek ilyeneket, ő nem fizeti a gyereknek a szomszéd várost hát miért nem jó neki a putris középiskola tele kisebbséggel. Hát miért nem jó neki a helyi neve nincs főiskola, minek neki Büdöspesre felmenni.
"Idegenbe kire tamaszkodhat?
A baratokra? Es ha a baratokrol kiderul a bajban hogy megsem azok ?"
Mert "magyarba" kire támaszkodhat az ember?
A suttyó, csóró, lehúzós barátaira? Vagy a suttyó tanulatlan proli szüleire?
27.-re.
"...nem akkora gyűlölködő rasszisták mint a magyarok itthon."
Nem vagyunk ilyenek. Csak a 20 kilós, ecsethajú divathomárokat, meg a prájdon arcoskodókat rüheljük, mint a szart a zsebben.
De a többit ki nem szarja le? Ja, és az LMBTQ szervezetek is miért nem a normális oldalról tálalják a társasadolmak? Pl.: [link]
25.-re.
A fenét nem! Mit okoskodsz itt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!