Mit szólnál hozzá, ha a gyereked dél-amerikai/délkelet-ázsiai ország egyetemére akarna járni és ott is szeretne letelepedni?
Figyelt kérdés
2022. júl. 15. 15:31
11/36 anonim válasza:
Megkérdezném tőle hogy gondolja finanszírozni a dolgot, mert én tuti nem fogom.
12/36 anonim válasza:
A tanulást támogatnám, aztán ha úgy látja hogy ott tudna élni és boldogulni, miért ne élhetne ott? Én is szívesen költöznék pl Új-Zélandra ha megtehetném.
13/36 anonim válasza:
És miből akarja finanszírozni?
14/36 anonim válasza:
Nem örülnék, h messze lesz és félteném. De támogatnám mindenképp, ha ez a vágya.
15/36 anonim válasza:
Ország függő, de ha megengedhetném magunknak, és hasznos iskola, akkor igen.
Puerto Rico, Taiwan, Japán,...normális helyek.
16/36 anonim válasza:
Örülnék neki, hogy vannak tervei, álmai.
17/36 anonim válasza:
Nincs gyerekem, de 35 évesen jöttem rá, hogy nekem nem itt a helyem. De mostanában nem tudok változtatni. Ha ő előbb rájönne, támogatnám :) lehet vele is mennék :)
18/36 anonim válasza:
10es a top válasz
:)
Csak nem foltetlen Miskolc, inkabb Ozd
19/36 anonim válasza:
20/36 anonim válasza:
Azok a válaszok mind le lettek pontozva, akik az anyagi vonzatát írták a dolognak. Miért?
Gondolom az épp h magykorú gyerek nem magának fizetné a külföldön tanulást, az utazást, lakhatást stb.
Mindenképp induló tőke kell a dologhoz, még akkor is ha a későbbiekben el tud helyezkedni munkahelyen az egyetem mellett.
De tudom itt a gykn mindenki csilliomos, és nyilván több millió van félretéve ilyen célokra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!