Miért akarja anyám ennyire hogy diákmelózzak? és miért nem érti meg hogy szociális fóbiás vagyok ezért nem olyan egyszerű emberekkel kommunikálnom?
egy életképtelen szar vagyok. olyan érzés kimennem az utcára mintha a kivégzésemre mennék, de nem érti meg és azt hiszi hogy azért nem akarok melózni mert lusta vagyok
21F
Fordulj pszichiáterhez.
Amúgy meg vegyél erőt magadon, ne élősködj parazitaként anyád nyakán.
"Fordulj pszichiáterhez."
azt megalázónak érezném sajnos..
6
ennyitől nem leszek instant extrovertált.. olyan mintha azt mondanád egy depressziósnak hogy ne legyél szomorú
8
tudom.. sajnos nem lehet ezt elkerülni hacsak nem akarok remete lenni (ami amúgy elég csábító belegondolva)
Normális pszichológus/pszichiáter ilyet nem mond. Nem mondom, hogy menj el pszichológushoz, mert a magyar egészségügyben ez nem olyan egyszerű, de valahogy - segítséggel vagy anélkül - csinálj valamit magaddal. Ilyen szintű önutálat és alacsony önértékelés káros (neked, a környezetednek max közvetve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!