Nem kedvelem az édesanyámat, más is így érez?
Szeretem, mint édesanyát és hálás vagyok neki és érte, de valahogy a személyiségét nem kedvelem.
Ha nem lenne az anyám nem állnék vele szóba.
Más is érez így? Ez természetes vagy valami gond van?
Anyámmal én is így vagyok. És valahogy soha nem tudtam kapcsolódni sem hozzá, érzelmileg elérhetetlen volt számomra.
A személyiségét meg, na hagyjuk... Ítélkezik, kinyilatkoztat. Kárörvendő is, álszent is. Közben aki nem ismeri közelről, meg van győződve arról, hogy micsoda tündérkirálynő anyukám van, ez még a hab a tortán ugye...
Én nem beszélek apámékkal, sőt a teljes rokonsággal.
Szeretem őket, de elképesztően buták és egysíkúak, náluk mindig a másik a téma, hogy ő mit csinál, kézeld el, xy válik, de nem is csoda, mert...
Gyakorlatilag 1,5 óra után úgy lefáradok a tömérdek századrangú szrságokkal, amiről beszélgetNEK (mert ugye kismariskát én nem ismerem, de nagyon fontos infó hogy az unokája 21 évesen szült)
Amennyire tudom, ritkítom a látogatásokat - ez évi max. 3-4 alkalmat jelent, és ennyi is bőven sok belőlük.
Nem kretének, egyszerűen csak egyszerűek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!