Ez normális hogy ezért megtiltották hugomnak?
14 éves a húgom ezért én (17) irom ki a kérdést.
Húgom Andi nagyon szereti Brúnó és Spaccot, és amikor halgatta a zenét bejött Anyu és halotta hogy "Gyere ülj rá az arcomra, Csattogj rajta pattogva" és teljesen kiakat és azt mondta h Andi nem halgathatsz ilyeneket. Szerintetek joga van megtiltani?
A legtöbb ember már arra sem emlékszik melyik város volt az (én sem). Kb egy hétig volt érdekes a hír. Mi nem megbocsátható? Szexelni egy toitoiban? Ugyan már.
A lány maga kezdett el turnézni a sztorival. Kutya nem tudta volna amúgy, hogy ki ő.
A nyilvános szex nem bocsánatos bűn. Btk szerint közszeméremsértés. Ti nem éltek itt, nem tudjátok mennyire leromlott azóta minden program minősége a városban. Az utolsó pillanatban lemondogatják a fellépéseket vagy simán el sem jönnek.
Nem üldözési mánia, egyszerűen sokadjára megyünk el egy-egy programra, aztán ott koppanunk, mert a jó hírét féltő előadó inkább nem jön el.
Azért ahhoz tudok gratulálni, ha valakinek annyi jött le, hogy teljesen normális dolog a vécében dugni egy koncert után egy gyerekeknek rendezett fesztiválon. Gondolom ti is hasonló élményekkel rendelkeztek, kocsmai vécékben veszítettétek el a szüzességeteket is.
Szomorú egy világ ez, mert egyre több ilyen lelki defektes van, mint ti.
Az SEM bocsánatos bűn.
Nem írtam sehol, hogy ez a két véglet van. Azt a tényt írtam le, hogy ez a véglet enyhén szólva sem követendő példa, ráadásul káros is a társadalom számára. Félre ne értsd: a lány is bűnös, hiszen ennyire tartotta magát, aztán még haknizott is vele.
Egyre több olyan van, akik szerint ez teljesen normális dolog, mert változik a világ, lazulnak az erkölcsök, satöbbi. Ez sehol, soha nem lesz normális.
Én nevelési célzattal napi egy órát hallgattatnék velük Tudósokat, Üveges Csirkeszemeket és Disztraktort!
Bezzeg a mi időnkben!
Utolsó, ezt adom :)
Amikor én voltam fiatal, akkor bőven ezek mentek alter körökben, meg később a Hétköznapi Csalódások (direkt nem írtam a közismert nevét mert letiltanak :) ) Meg persze később a Belga akik valóban nyomták egy-két durva szöveget de valójában a mai napig tűpontos társadalomkritikát tolnak, szerintem hihetetlen tehetséggel (mondom úgy, hogy alapon a rockzenét szeretem). Aztán jött az amerikai rockzenekar, a Bloodhound Gang, na ők aztán nem voltak piskóták. Öcsém 10 éves volt amikor kivettem a koncertjükre, azóta is azon röhögünk, hogy akkor mennyire élvezte pedig kisgyerekként szerintem a poénok nagy része még nem jött át neki. De erre se szóltak a szüleim, sőt az öcsém is teljesen normális ember lett, ma két kislány édesapja...
Mondjuk ezt a Brúnó cuccot nem ismerem (nem élek Magyarországon) de szerintem jobb is, bár a ma 10 éves lányom is néha elég brutál dolgokat hallgat, amit az iskolában / napköziben tesznek be nekik... (Pl : "Maya a méhecske, jön mézet keresni a barátnőivel, de vigyázz mert jön a darázs, 1-2-3 ne mozogj, mert megcsíplek...) Szóval ilyenek. Én csak röhögök, majd kinövi, csak nekem ne bőgesse itthon meg a kocsiban. Kizárni úgysem tudom, azt meg remélem, hogy ennél jobb ízlése lesz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!