Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális hogy ezért megtilt...

Ez normális hogy ezért megtiltották hugomnak?

Figyelt kérdés

14 éves a húgom ezért én (17) irom ki a kérdést.

Húgom Andi nagyon szereti Brúnó és Spaccot, és amikor halgatta a zenét bejött Anyu és halotta hogy "Gyere ülj rá az arcomra, Csattogj rajta pattogva" és teljesen kiakat és azt mondta h Andi nem halgathatsz ilyeneket. Szerintetek joga van megtiltani?

jún. 10. 23:23
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
78%

A legtöbb ember már arra sem emlékszik melyik város volt az (én sem). Kb egy hétig volt érdekes a hír. Mi nem megbocsátható? Szexelni egy toitoiban? Ugyan már.

A lány maga kezdett el turnézni a sztorival. Kutya nem tudta volna amúgy, hogy ki ő.

jún. 12. 13:18
 42/50 anonim ***** válasza:
84%
40 Persze, es van errol valami kimutatas? Vagy csak a "jozan paraszti" uldozesi manias kis vilagodnak a termeke ez a kovetkeztetes?
jún. 12. 13:19
 43/50 anonim ***** válasza:
67%
Ha megnézitek az idei felhozatalt, látjátok , hogy sajnos igaza van.
jún. 12. 16:23
 44/50 anonim ***** válasza:
16%

A nyilvános szex nem bocsánatos bűn. Btk szerint közszeméremsértés. Ti nem éltek itt, nem tudjátok mennyire leromlott azóta minden program minősége a városban. Az utolsó pillanatban lemondogatják a fellépéseket vagy simán el sem jönnek.

Nem üldözési mánia, egyszerűen sokadjára megyünk el egy-egy programra, aztán ott koppanunk, mert a jó hírét féltő előadó inkább nem jön el.

Azért ahhoz tudok gratulálni, ha valakinek annyi jött le, hogy teljesen normális dolog a vécében dugni egy koncert után egy gyerekeknek rendezett fesztiválon. Gondolom ti is hasonló élményekkel rendelkeztek, kocsmai vécékben veszítettétek el a szüzességeteket is.

Szomorú egy világ ez, mert egyre több ilyen lelki defektes van, mint ti.

jún. 12. 19:09
 45/50 anonim ***** válasza:
64%
Nem csak a két véglet van, a budiban szexelő meg a szentfazék. Szomorú hogy csak abban tudsz gondolkodni, de nem mindenki ilyen beszűkült. Én nem szoktam toitoiban szexelni, de nem is szeretem ha súlytalanul dobálóznak súlyos kifejezésekkel. Nem bocsánatos bűn mondjuk embert ölni.
jún. 12. 19:54
 46/50 anonim ***** válasza:
33%

Az SEM bocsánatos bűn.

Nem írtam sehol, hogy ez a két véglet van. Azt a tényt írtam le, hogy ez a véglet enyhén szólva sem követendő példa, ráadásul káros is a társadalom számára. Félre ne értsd: a lány is bűnös, hiszen ennyire tartotta magát, aztán még haknizott is vele.

Egyre több olyan van, akik szerint ez teljesen normális dolog, mert változik a világ, lazulnak az erkölcsök, satöbbi. Ez sehol, soha nem lesz normális.

jún. 12. 20:01
 47/50 anonim ***** válasza:
66%
Mármint mihez képest lazulnak? Max a középkori keresztény értékrendhez képest. Előtte ennél bőven lazábbak voltak, aztán mégis megmaradt a világ.
jún. 12. 20:23
 48/50 anonim ***** válasza:
49%

Én nevelési célzattal napi egy órát hallgattatnék velük Tudósokat, Üveges Csirkeszemeket és Disztraktort!

Bezzeg a mi időnkben!

jún. 13. 00:11
 49/50 anonim ***** válasza:
65%

Utolsó, ezt adom :)

Amikor én voltam fiatal, akkor bőven ezek mentek alter körökben, meg később a Hétköznapi Csalódások (direkt nem írtam a közismert nevét mert letiltanak :) ) Meg persze később a Belga akik valóban nyomták egy-két durva szöveget de valójában a mai napig tűpontos társadalomkritikát tolnak, szerintem hihetetlen tehetséggel (mondom úgy, hogy alapon a rockzenét szeretem). Aztán jött az amerikai rockzenekar, a Bloodhound Gang, na ők aztán nem voltak piskóták. Öcsém 10 éves volt amikor kivettem a koncertjükre, azóta is azon röhögünk, hogy akkor mennyire élvezte pedig kisgyerekként szerintem a poénok nagy része még nem jött át neki. De erre se szóltak a szüleim, sőt az öcsém is teljesen normális ember lett, ma két kislány édesapja...

Mondjuk ezt a Brúnó cuccot nem ismerem (nem élek Magyarországon) de szerintem jobb is, bár a ma 10 éves lányom is néha elég brutál dolgokat hallgat, amit az iskolában / napköziben tesznek be nekik... (Pl : "Maya a méhecske, jön mézet keresni a barátnőivel, de vigyázz mert jön a darázs, 1-2-3 ne mozogj, mert megcsíplek...) Szóval ilyenek. Én csak röhögök, majd kinövi, csak nekem ne bőgesse itthon meg a kocsiban. Kizárni úgysem tudom, azt meg remélem, hogy ennél jobb ízlése lesz.

jún. 13. 12:23
 50/50 anonim ***** válasza:
Joga van. De akkor majd titokban hallgatja. Amúgy meg fujjmár.
júl. 9. 16:58
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!