Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez normális hogy ezért megtilt...

Ez normális hogy ezért megtiltották hugomnak?

Figyelt kérdés

14 éves a húgom ezért én (17) irom ki a kérdést.

Húgom Andi nagyon szereti Brúnó és Spaccot, és amikor halgatta a zenét bejött Anyu és halotta hogy "Gyere ülj rá az arcomra, Csattogj rajta pattogva" és teljesen kiakat és azt mondta h Andi nem halgathatsz ilyeneket. Szerintetek joga van megtiltani?

jún. 10. 23:23
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
54%
Alapból miért hallgat ilyen szarokat?
jún. 11. 06:44
 12/50 anonim ***** válasza:
69%
Normális, hogy megtiltotta, egy szülő sem örülne neki, hogy ezt hallhatja a gyereke. Az más kérdés, hogy nem sokat ér el vele
jún. 11. 07:50
 13/50 anonim ***** válasza:
70%
Kedves Andi, ne kamuzd magad a nővérednek.
jún. 11. 08:08
 14/50 anonim ***** válasza:
81%

Normális, és lehet is próbálkozni, majd hallgatja máshol.

De legalább annyival is kevesebbet, mert otthon nem lehet.

jún. 11. 08:22
 15/50 anonim ***** válasza:
69%

Szülőként írom, hogy eszem ágába nem jutna beleszólni abba, hogy a gyerekem milyen zenét hallgat.

A tanácsom a lánynak az, hogy ezentúl kizárólag fejhallgatóval hallgasson zenét. Egy darabig ezt ne hallgassa, aztán ha a szülei nem ellenőrizgetik, hogy mi szól a fejhallgatóban, akkor lehet ezt is.

Én is hallgattam kamaszkoromban heavy metalt, amit (nem is a szövege, hanem hangzása miatt) valószínűleg csöppet sem kedveltek a szüleim. De úgy gondolták, hogy nem kell ilyen pitiáner dolgokban belepofázni egy kamasz dolgaiba. Egyetlen kritérium volt, hogy ne legyen túl hangos, ne zavarjam vele sem őket, sem a szomszédokat.

jún. 11. 08:39
 16/50 anonim ***** válasza:
19%

Egyetértek, anyuka. Annyira pitiáner dolog beleszólni a dalszöveg miatt a kamasz zenehallgatásába. Ha Egészséges fejbőrt hallgatna, azt mondom, na, hát kisfiam, ezt biztos nem. De amúgy meg semmi jelentősége.

Egy másik anyuka

jún. 11. 08:48
 17/50 A kérdező kommentje:
Kedves 13-as, Andi báttya vagyok. (Feri)
jún. 11. 08:54
 18/50 anonim ***** válasza:
80%
Vicces, megtiltani... hát persze. Majd hallgatja máshol :D
jún. 11. 09:00
 19/50 anonim ***** válasza:
39%
Nem vagy te Andi bátyja, hanem egy írástudatlan troll.
jún. 11. 09:00
 20/50 A kérdező kommentje:
montam h nem tudok írni, de ettől még az vagyok aki vagyok hé
jún. 11. 09:04
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!