Ez normális hogy ezért megtiltották hugomnak?
14 éves a húgom ezért én (17) irom ki a kérdést.
Húgom Andi nagyon szereti Brúnó és Spaccot, és amikor halgatta a zenét bejött Anyu és halotta hogy "Gyere ülj rá az arcomra, Csattogj rajta pattogva" és teljesen kiakat és azt mondta h Andi nem halgathatsz ilyeneket. Szerintetek joga van megtiltani?
Normális, és lehet is próbálkozni, majd hallgatja máshol.
De legalább annyival is kevesebbet, mert otthon nem lehet.
Szülőként írom, hogy eszem ágába nem jutna beleszólni abba, hogy a gyerekem milyen zenét hallgat.
A tanácsom a lánynak az, hogy ezentúl kizárólag fejhallgatóval hallgasson zenét. Egy darabig ezt ne hallgassa, aztán ha a szülei nem ellenőrizgetik, hogy mi szól a fejhallgatóban, akkor lehet ezt is.
Én is hallgattam kamaszkoromban heavy metalt, amit (nem is a szövege, hanem hangzása miatt) valószínűleg csöppet sem kedveltek a szüleim. De úgy gondolták, hogy nem kell ilyen pitiáner dolgokban belepofázni egy kamasz dolgaiba. Egyetlen kritérium volt, hogy ne legyen túl hangos, ne zavarjam vele sem őket, sem a szomszédokat.
Egyetértek, anyuka. Annyira pitiáner dolog beleszólni a dalszöveg miatt a kamasz zenehallgatásába. Ha Egészséges fejbőrt hallgatna, azt mondom, na, hát kisfiam, ezt biztos nem. De amúgy meg semmi jelentősége.
Egy másik anyuka
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!