Mit szólnátok ha a gyermeketek transz lenne?
#néhány kommentelő
mint érintett írok
sokan mondjátok hogy pszichiáter meg pszichológus kell nekünk
azzal ugye tisztában vagytok hogy járunk szakemberekhez mivel, a hormonteràpia elkezdéséhez is kell legalább 2 szakvéllemény, egy pszichiáteré és egy klinikai szakpszichológusé
rólam két pszichiáter és egy klinikai szakpszichológus mondta ki hogy nem vagyo elmebeteg, nem képzelgek hanem ténylegesen transznemű vagyok
most jöhettek azzal hogy a lobby meg a pénz, de én nem fizettem érte, tb-s orvosok állították ki a papírjaimat
és még pluszba a jogi nem- és névváltoztatási eljárásban a kormányhivatal (közel 4 év pereskedés és jogvita után) rám küldött egy négy fős igazságügyi orvosszakértői testületet is akik szintén megállapították ezt.
Niki
"Egy pszichológiai tanulmány megállapította, hogy ha békén hagyják ezeket a gyerekeket, nem nyomják őket a nemváltoztatás felé, akkor 19-20 éves korukra megtalálják önmagukat a saját biológiai nemükben, csak éppen 90%-ban homoszexuális identitással."
Kérlek linkeld ezt a tanulmányt
de kaphat az ember ilyen diagnózist, hidd el jobban tudom mint te, a BNO10-ben az F64.00 a diagnózis kódja a BNO11-ben HA60-as.
de ha nekem nem hiszel meny el egy pszichiáterhez és kérdezd meg tőle, csak aztán nehogy bent fogjanak 😆
amire te gondolsz az a jogi nem- és névváltoztatás amit betiltottak 2020.05.29-ei hatájjal. aki ez előtt be tudták adni a kérvényeket és pereskedtek az ügyükben azok a nem- és névváltoztatást is meg fogják kapni, én is így jártam, 2020.01.08-án addtam be a kérvényt, 2023.08. hó végén kaptam meg az értesítéseket hogy megvan.
Niki
a kérvényt beadhatja csak el fogja utasítani a bfkh (budapest főváros kormány hivatala) a kérvényt a jogszabályra hivatkozva. a műtéteket, hormonterápiát jogszabály nem szabájozza hogy ki és ki nem kaphat, de sok orvos nem vállalja ezt pont a jogi bizonytalanság miatt
én is az ország túlfelén zaláltam szakorvost
Niki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!