Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha a gyermeketek...

Mit szólnátok ha a gyermeketek transz lenne?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy ezen kívül semmilyen más problémája nincs, jól tanul, szorgalmas, rendes, nem cigizik/iszik/drogozik stb.

jún. 9. 22:31
1 2 3 4 5
 31/50 anonim ***** válasza:
38%
A pszichológia mindenkire azt mondja, hogy nem normális, mert divat lett, de még mindig jobb, mintha elküldenéd a gyerekedet pszichiáterhez, aki majd teletömi, felír pár gyógyszert...mert transz, leszbikus, stb?...Na ez már erős túlzás! Nem támogatom. Ahogy a 20-as leírta azzal értek egyet. Mindenre van egy BNO, és egyre több lesz, mert ebben van a biznisz. Tele van Mo. pszichológusokkal, nulla empátiával, szépen lehet gázlángozni és címkézni a reményvesztett, kiszolgáltatott embereket, és dől is a könnyű pénz...de ez már más dolog. A pszichiátriáról pedig ne is beszéljünk...
jún. 12. 22:10
 32/50 anonim ***** válasza:
72%
Mennyi undorító ember van itt...szégyellhetitek magatok!
jún. 12. 22:13
 33/50 harminezer oxigén ***** válasza:
62%

#néhány kommentelő

mint érintett írok

sokan mondjátok hogy pszichiáter meg pszichológus kell nekünk

azzal ugye tisztában vagytok hogy járunk szakemberekhez mivel, a hormonteràpia elkezdéséhez is kell legalább 2 szakvéllemény, egy pszichiáteré és egy klinikai szakpszichológusé

rólam két pszichiáter és egy klinikai szakpszichológus mondta ki hogy nem vagyo elmebeteg, nem képzelgek hanem ténylegesen transznemű vagyok

most jöhettek azzal hogy a lobby meg a pénz, de én nem fizettem érte, tb-s orvosok állították ki a papírjaimat

és még pluszba a jogi nem- és névváltoztatási eljárásban a kormányhivatal (közel 4 év pereskedés és jogvita után) rám küldött egy négy fős igazságügyi orvosszakértői testületet is akik szintén megállapították ezt.

Niki

jún. 13. 05:12
 34/50 anonim ***** válasza:
0%
Persze, Magyarországon megállapították ezt rólad, amikor itthon nem is kaphatsz ilyen diagnózist. Jobb kamut, köszi, kövi.
jún. 13. 07:29
 35/50 anonim ***** válasza:
16%

"Egy pszichológiai tanulmány megállapította, hogy ha békén hagyják ezeket a gyerekeket, nem nyomják őket a nemváltoztatás felé, akkor 19-20 éves korukra megtalálják önmagukat a saját biológiai nemükben, csak éppen 90%-ban homoszexuális identitással."

Kérlek linkeld ezt a tanulmányt

jún. 13. 07:42
 36/50 harminezer oxigén ***** válasza:
63%

de kaphat az ember ilyen diagnózist, hidd el jobban tudom mint te, a BNO10-ben az F64.00 a diagnózis kódja a BNO11-ben HA60-as.

de ha nekem nem hiszel meny el egy pszichiáterhez és kérdezd meg tőle, csak aztán nehogy bent fogjanak 😆

amire te gondolsz az a jogi nem- és névváltoztatás amit betiltottak 2020.05.29-ei hatájjal. aki ez előtt be tudták adni a kérvényeket és pereskedtek az ügyükben azok a nem- és névváltoztatást is meg fogják kapni, én is így jártam, 2020.01.08-án addtam be a kérvényt, 2023.08. hó végén kaptam meg az értesítéseket hogy megvan.

Niki

jún. 13. 16:42
 37/50 anonim ***** válasza:
48%
Érdekelne miért pontozatok le. Szeretném elolvasni azt a tanulmányt.
jún. 13. 17:57
 38/50 anonim ***** válasza:
66%
#36 Kedves Niki! Aki 2020.05.29. után próbálkozott meg ugyanezzel, annak már nincs joga Magyarországon női nevet, illetve nemi jelleget átalakító műtétet igényelni?
jún. 13. 18:11
 39/50 harminezer oxigén ***** válasza:

a kérvényt beadhatja csak el fogja utasítani a bfkh (budapest főváros kormány hivatala) a kérvényt a jogszabályra hivatkozva. a műtéteket, hormonterápiát jogszabály nem szabájozza hogy ki és ki nem kaphat, de sok orvos nem vállalja ezt pont a jogi bizonytalanság miatt

én is az ország túlfelén zaláltam szakorvost

Niki

jún. 13. 20:23
 40/50 anonim ***** válasza:
Nem a 37 vagyok, de engem is marhára érdekel.
jún. 13. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!