Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok ha a gyermeketek...

Mit szólnátok ha a gyermeketek transz lenne?

Figyelt kérdés
Tegyük fel hogy ezen kívül semmilyen más problémája nincs, jól tanul, szorgalmas, rendes, nem cigizik/iszik/drogozik stb.

jún. 9. 22:31
1 2 3 4 5
 21/50 anonim ***** válasza:
20# na végre itt van az emberem. Tökéletesen leírtad az objektív igazságot. Főleg az utolsó bekezdésre gondolok!
jún. 10. 21:43
 22/50 anonim ***** válasza:
70%
Nem akarok gyereket, de ha lenne, akkor ez nem zavarna. Persze néhány családtagom az nehezen tudná ezt megemészteni, mert eléggé homofóbok, kirekesztők ilyen dolgokkal szemben. Meg az egész világ is az, szóval engem az zavarna, hogy emiatt rengeteg bántás érné. Sajnos a vilagot, az embereket nem lehet megváltoztatni egyik napról a másikra, pedig már a 70-es években is sok volt a meleg és transznemű is. Akkor is nehezen fogadták el őket és most se sokkal jobb a helyzet. De csak változik a világ, ha lassan is. Régen a válás is elítélendő dolog volt, most meg teljesen elfogadott, természetes dolog lett.
jún. 11. 12:03
 23/50 anonim ***** válasza:
43%

A 19-es leírta az igazat. Semmi nem tudja megváltoztatni a gyerekem iránt érzett szeretetem, de ami nem normális az nem normális. Ha meleg lenne, ugyanezt gondolnám.

Semmiféle támogatást nem kapna, nem vennék neki ellenkező nemű ruhát, nem szólítanám ellenkező nemű néven, stb.

Aki igen, az a skizofrén gyerekének azt mondja hogy igen valóban összeesküdtek ellened és meg akarnak ölni? Vagy az anorexiásnak hogy igen, valóban dagadt disznó vagy?

jún. 12. 10:56
 24/50 anonim ***** válasza:
Oszinten nem tudom, de mivel a gyerekem probalnek segiteni neki.
jún. 12. 12:26
 25/50 anonim ***** válasza:
61%
#23 Csakhogy, a skizofrénia, illetve az anorexia is mentális betegségek, amelyeket meg kell gyógyítani. A transzok, illetve a melegek viszont nem betegek, szóval ezt a hasonlatot buktad.
jún. 12. 12:30
 26/50 anonim ***** válasza:
0%
25: a testképzavar mentális betegség, ennek egyik tünete, hogy az illető azt képzeli, hogy az ellenkező nemhez tartozik. Ez a transzszexualitás, tévesen. Igazából csak adtak neki egy menci nevet, meg behozták a divatba.
jún. 12. 13:09
 27/50 anonim ***** válasza:
80%
A homoszexualitást meg transzneműséget botorság egy kalap alá venni, üzenem pár kommentelőnek...
jún. 12. 19:11
 28/50 anonim ***** válasza:
61%
22: a valas se kene az legyen. Megy le a vilag a lefolyon. Legalabbis nyugaton
jún. 12. 20:47
 29/50 anonim ***** válasza:
38%

26: bocsanat, veletlen nyomtam a pirosra. Zoldet akartam. 25-nek ment volna a piros, aki szerint a transzexualitas nem mentalis betegseg.

De az, es a homoszexualitas is. Nagyon is egy kalap.

jún. 12. 20:48
 30/50 anonim ***** válasza:
0%

A homoszexualitás valóban nem mentális zavar, az bizonyítottan fizikai zavar az agyban.

A testképzavarok, csakúgy mint az evészavarok viszont pszichiáter kategória. Nem szabad ráerősíteni a beteg elméjében arra, ami a fixa ideája.

Csak ugye most ez a menő, ezzel teszik tönkre magukat az emberek. Utána meg ott a megbánás, amikor kiderül, hogy nem fordíthatják már vissza.

jún. 12. 21:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!