Mit tegyek, ha apám nem érti meg, hogy ne járkáljon be a szobámba?
Fogadóórát, persze. Esetleg a gyereket nem akarja apuka meztelenül tetőtől talpig átvizsgálni időközönként, mert hát ő csinálta meg az övé meg az ő felelőssége?
Beteg az ilyen ember. Nem gondolnám, hogy azokon kívül, amikkel eddig próbálkoztál, bármit is tudsz vele kezdeni. Őszintén sajnálom, hogy apád ilyen fafej és erőszakos.
30-as drogos gyerekről volt szó...olyanról, aki hazudozni kezdett, hoyg iskolába ment, de nem ment, magára zárta napokra az ajtót, de azt mondta csak megfázott, napszemüvegben járkált a lakásban, majd elkezdtek eltünni az értékes kis porcelánok, néhány nyaklánc. Na ekkor lett átkutatva a szobája. De igen, elég súlyos előzmények után. Tehát nem nem tartom normálisnak, hogy a szülő k. kamasz kortól berohangál a gyereke szobájába csak úgy túrkálni, de épp azt írtam, hogy akérdezőnek meg kellene fejtenie, mi lehetett ennek az előzménye? Mert ha előzmény nélküli a dolog, akkor komplett idióta az apja valóban :-).
Írok saját életemből még példát, igaz az csak nevelt gyerek volt. Cuki aranyos gimis csaj, aki szétnézett (az engedélyem nélkül a gardróbomba és mondta utána, hog ylétott ott eg yjó ki sövet, kölcsön tudom-e adni). Kölcsönadtam, kikötve, hogy ok, de akkor majd, ha visszajött, mosásba kerül a nadrág, akkor kérem vissza, mert én is hordom. azt mondta ok. aztán persze elfelejtette, egyszer rákérdeztem hol van az öv, vissza tudja-e adni, de csak valamit mormogott, hog yő most siet iskolába de nincs már nála, nem tudja miről beszélek (2 nappal az öv külcsönadása után". Na végigtúrtam a saját gardróbomat, hátha visszatette, kerestem mindenhol a lakásban, végül benéztem az ő szobájába is és a földön heverő szanaszét dobált, amúg yordnáré rendetlen ruhahalom alól épp kikandikált az öv vége és szépen visszavettem (igen egy egyedi öv volt, nem nem tudtam volna és bocs nem is akarnék magamnak kujtorogni utána a városban). eg ymásik esetben meg egyetlen nagyollónk volt, aminek vol tfix helye a lakásban, de a nagylány több alkalommal elvette, maj dnem tette vissza, és mindig a szobájából hozta elő. egyszer épp nem volt otthon és nekem kellett az olló, sehol nem találtam és ú jaj berongyoltam a szobájába és lám ott hevert az íróasztalán. Ezután sajnos volt, hog yén is random benyitottam (kopogás után persze) és átnéztem a szobát különböző olyan apróságok miatt, amik szerintem egyetlen háztartásban sincsenek duplán/triplán, hacsak nem gazdagok az illetők. Pl. hajszárító, hajvasaló, epilátor, varrókészlet, kedvenc körömlakkom, porszívó
Tanultam a dologból: mai olyan volt vbettem eg ytartaléákot és olyan helyre tettem, amit csak én tudtam és nem kellett többet bemenni a lány szobájába, a többit meg utána obégatva kerestem, hog ymuszáj legyen kihoznia :-D
De ez sok-sok éve volt. Kérdező kitartás, nemsokára elköltözhetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!