Mit tegyek, ha apám nem érti meg, hogy ne járkáljon be a szobámba?
Jajj, bocsi 2x írtam, hogy nekem.
Sokszor elmondtuk már neki, hogy ilyet nem szabad csinálni, de hiába.
"18 éves leszek, az első dolog, amit teszek az az lesz, hogy elmenekülök itthonról albérletbe"
Hehe 😅 Szép remények. Én is így képzeltem, aztán jött a valóság, hogy egy xaros érettségivel én magam egyedül nem tudok fenntartni albérletet, max egy szobát. Meg ugye enni is kell, be is illene rendezni a lakást, stb 😏
Amúgy arra gondoltál, hogy reteszt teszel az ajtóra? Kulcs nincs, oké, de van ám más alternatíva is. Vagy csak egy éket odalöksz az ajtó elé... Nem? Nem hát, nem erősséged a gondolkodás.
Nekem is az ék jutott eszembe megoldásként, vagy hogy egy széket odahúzol az ajtó elé.
Egyébként teljesen megértelek, jogos az igényed, hogy magadra tudd zárni az ajtót, vagy legalább kopogjon, aki be akar menni hozzád. Az én fiam 12 évesen költözött külön szobába, azonnal kapott hozzá kulcsot, akkor zárja magára az ajtót, amikor akarja. És kopogás nélkül sosem megyünk be hozzá. Mindenkinek jár a privát szféra. De nem is igyekszik azon, hogy elköltözzön tőlünk.
Ezt nem lehet máshogy elmagyarázni.
"Ne gyere be!"
Nem is értem, aki azt írja magyarázza el jobban, mire gondol:)
Aki ebből nem ért, az értelmi fogyatékos.
"Nem is értem, aki azt írja magyarázza el jobban, mire gondol"
leírta
nem érted?
akkor most mondjam azt, hogy
"Aki ebből nem ért, az értelmi fogyatékos"? :)
Én maszturbálnék, vagy úgy csinálnék..
Akkor égne a pofáján a bőr, ha rám nyitna
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!