Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lenne ésszerű tanácsolni...

Mit lenne ésszerű tanácsolni erre?

Figyelt kérdés

A lányommal az esküvőjére készülünk, megy a szervezés ezerrel. Eddig mindig be volt zsongva ha az esküvőről volt szó, aztán pár napja látványosan elment a kedve az egésztől. Kérdezgettem, hogy miért,mi a baj, először nem mondott semmit, kitérő válaszokat adott, aztán nagy nehezen elmondta, hogy hazavitt 3 fajta virágot, hogy együtt válasszák ki, hogy melyikkel legyen feldíszítve a terem. De a vőlegénye feszült volt valamiért, ő meg csak erősködött, hogy válasszon virágot. Erre a vőlegénye a földhöz vágta a virágokat és és rákiabált, hogy hagyja békén a f@szságaival.

(Tudom nem kell beleszólnom, mert semmi közöm hozzá stb., de valamilyen módon mégis szeretném támogatni őt).

2024. máj. 31. 16:18
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
40%

Milyem fizikai agresszió? Azért ne legyünk már nevetségesek 😂

De persze, a férjnek kötelessége tolerálni, édesbájosan kommunikálni, csak asszonyka erősködhet ezerrel tovább, miközben először kulturáltan lett vele közölve, hogy ne akkor vitassák meg. Ez persze nem a másik semmibe vétele, ugye?

2024. máj. 31. 20:15
 22/40 A kérdező kommentje:
Én azt látom a lányomon, hogy megíjedt. És azóta nem is akar foglalkozni az előkészületekkel.
2024. máj. 31. 20:51
 23/40 anonim ***** válasza:
45%

Nyugi, egy faszi sem foglalkozik az esküvővel. Apukám annyiból vette ki a részét az egészből, hogy kb. megjelent az esküvőn. :D Azóta is ezen röhögünk a szüleimmel.

Nem kell erőltetni az ilyen pics@nyi dolgokat :D

Egy bocsánatkérés alap lenne a vőlegénytől, mert ez nem volt szép, hogy odab@szta a földre!

2024. máj. 31. 21:21
 24/40 anonim ***** válasza:
65%
Ha a vőlegény már most nem.tudja kontrollálni magát,ez a házasság után még rosszabb lesz. Most még csak a virág. A következő a lányod lesz. Az kettejük esküvője. Miért ne kérjetné ki a párja véleményét? Ha gyerek lesz,ott is csapkod majd,ha anya meg meri kérdezni,hogy melyik cipőt adja a kicsire? Vagy a lányod legyen csendes gyereknevelő rabszolga? Nem báliruha kiválasztásánál jérte a véleményt,hanem egy olyan alkalomra,ami fontos lenne mindkettőjüknek. Ezek szerint a férfinek ez 🌳szság. Hozzá sem mennék.
2024. máj. 31. 21:36
 25/40 anonim ***** válasza:
14%
Mióta ismeri a vőlegényt? Kissé ideggyengén kezelte a helyzetet, de egy ilyen feszült helyzetben ez nem a vilag vége. Én 42 évesen vágtam először földhöz valamit, ráadasul rögtön a telefonomat... addig azt hittem, én vagyok a vilag legkiegyensúlyozottabb embere. Csak ugye megszuletettek a gyerekeim, és egy idő után annyira kimerultem, hogy képtelen voltam higgadtan kezelni a helyzeteket. Szóval arra felkeszulhet a lányod, hogy lesz még itt csapkodas, de tovabbra sem gondolom, hogy ez annyira szörnyű lenne, ha nem állandósul.
2024. máj. 31. 21:47
 26/40 anonim ***** válasza:
78%
Abszolút helyénvaló az ijedség. Ha már házasság alatt történne ilyen földhözvágás, nem rohannék elsőre a bíróságra, (a 3.-nál már igen), viszont ha már esküvő előtt se képes valaki kontrollálni az indulatait, azzal nem érdemes házasságra lépni, mert veszélyes, és még van idő kifarolni. Tolni kéne még azt az esküvőt legalább 1 évig, és alaposan kifigyelni a másik valódi, ösztönös viselkedését. Nemcsak a párjával, hanem más személyekkel is, pl. autóvezetőként vagy a pincérrel, az eladóval stb.
2024. máj. 31. 22:06
 27/40 anonim ***** válasza:
71%
22 - Teljesen megértem.
2024. máj. 31. 22:24
 28/40 anonim ***** válasza:
29%

jó gáz válaszok érkeztek xd

1. "egy faszit sem érdekel az esküvő" akkor nem találtad meg a jó férjet/te vagy a paraszt, szánalmas hogy sok férfi ilyen. akkor minek veszed el a nőt? minek akarod hogy a feleséged legyen ha telibetojod az egészet?

2. az hogy ingerült volt a párja és úgymond rajta vezette le nem volt egy jó lépés, egy bocsánatkérés kijár MINDKÉT fél részéről (mivel a menyasszony is látta hogy ideges a vőlegény)

szerintem hagyd rájuk. próbáld meg a lányodat arra rábeszélni hogy kérjen elnézést és várjátok a reakciót.

2024. máj. 31. 22:41
 29/40 anonim ***** válasza:
29%

Párterápiát, asszertív kommunikáció csoportokat ajánlj nekik.

Tudok párat.

2024. jún. 1. 06:05
 30/40 anonim ***** válasza:
40%

Nő vagyok, de amikor látom, hogy feszült a vőlgeényem, nem fárasztom ilyen fsszságokkal, mert biztosan félperc alatt kiborítom vele.

És fordítva: amikor engem cs.sznek fel, akkor a másik ne erősködjön már idióta virágcsokrokkal, hanem hagyjon békén, és miután már nem akarom megverni a főnököt, kollégát, stb. beszélgethetünk, persze.

A lányodnak nincsen meg, hogy az eleve ingerült embert nem bszogatjuk huszadrangú dolgokkal, hanem előbb lenyugszik és utána majd beszélünk vele? Mert így nem lesz hosszú a házassága.

2024. jún. 1. 07:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!