Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit lenne ésszerű tanácsolni...

Mit lenne ésszerű tanácsolni erre?

Figyelt kérdés

A lányommal az esküvőjére készülünk, megy a szervezés ezerrel. Eddig mindig be volt zsongva ha az esküvőről volt szó, aztán pár napja látványosan elment a kedve az egésztől. Kérdezgettem, hogy miért,mi a baj, először nem mondott semmit, kitérő válaszokat adott, aztán nagy nehezen elmondta, hogy hazavitt 3 fajta virágot, hogy együtt válasszák ki, hogy melyikkel legyen feldíszítve a terem. De a vőlegénye feszült volt valamiért, ő meg csak erősködött, hogy válasszon virágot. Erre a vőlegénye a földhöz vágta a virágokat és és rákiabált, hogy hagyja békén a f@szságaival.

(Tudom nem kell beleszólnom, mert semmi közöm hozzá stb., de valamilyen módon mégis szeretném támogatni őt).

2024. máj. 31. 16:18
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
62%
A menyasszonyok szoktak általában szervezni, a vőlegény meg sodródik az árral. Mondd a lányodnak, hogy legyen türelmesebb. A vőlegénye őt akarja elvenni, nem virágot meg csipcsup dolgokat választani. Őt nem érdekli, de azért, mert pasi, ez ilyen. Ne zaklassa mindennel és csinálja tovább. A vőlegénytől meg egy bocsánatkérés dukál, de tovább ne zaklassa olyan részletekkel, amik totál nem érdeklik.
2024. máj. 31. 16:27
 2/40 anonim ***** válasza:
73%
Nem kell tanácsolni semmit. Majd rajon a lányod hogy nem kell a hulyesegeket erőltetni, ha q másik mar elmondja, hogy nem erdekli
2024. máj. 31. 16:27
 3/40 anonim ***** válasza:
38%

Annyit azért én elmondanék a lányodnak, hogy ugye tudja, a férfiak és a nők nem egyformák?

Még nem láttam olyan férfit (mondom FÉRFIT), akit érdekelt volna az esküvői asztaldísz színe, formája. Teljesen felesleges ezekbe bevonni a vőlegényt és kár ráerőltetni olyan döntéseket, ami nem érdekli. Az, hogy nem szépen reagált a lányod kérésére, azt meg lehet jegyezni, meg kell beszélni, de úgy tűnik, a lányod sem fogta fel, hogy Ő is erőszakos volt, csak másképp.

2024. máj. 31. 16:58
 4/40 anonim ***** válasza:
71%
Semmit nem kell mondanod. Ez az ő dolguk. Nő vagyok, de ilyen f@$zágokhoz, hogy milyen fajta virág legyen a dísz nekem se lenne türelmem. Nem a virágdísz a lényeg. Ki a fene fogja szóvátenni, hogy "Hát Zsófi, nem kérted ki a Peti véleményét? Ez a hortenzia nem illik esküvőre..." érted? Egy full felesleges, nem fontos baromságon megy a hiszti és fárasztja a vőlegényét. Nekem is elmenne a türelmem az 5. ilyen után. Válassza azt amelyiket szeretné. A pasi a nőt akarja feleségül venni nem az asztaldísz virágot.
2024. máj. 31. 17:16
 5/40 anonim ***** válasza:
14%
Esetleg neveld meg utólag a lányodat, hogy nem körülötte forog a világ és fogja fel, ha valaki épp nemet mond neki. Nem hiszem, hogy kihajítaná a férje, ha egyedül választ virágot.
2024. máj. 31. 17:24
 6/40 anonim ***** válasza:
81%

"De a vőlegénye feszült volt valamiért, ő meg csak erősködött..."

Ennyi a lényege az egész történetnek. Feszült a pasi, Mancika meg nyomja a magáét. Itt tökmindegy, miről volt szó, virág, ruha, gyerek, akármi, ha látom, hogy a másik feszült, akkor nem baxogatom, hanem megvarom, amíg megnyugszik

2024. máj. 31. 17:25
 7/40 anonim ***** válasza:
30%
Lefújnám az esküvőt.
2024. máj. 31. 17:32
 8/40 anonim ***** válasza:
35%
Nem sok jó néz ki ennek a házasságnak, ha még a mézeshetekig se jutott el a vőlegény fizikai agresszió nélkül. Én bizony jelezném a lányomnak, hogy ha a vőlegény ma a virágot vágja földhöz, fél év múlva az ő cuccát, 3/4 év múlva őt magát fogja.
2024. máj. 31. 17:38
 9/40 anonim ***** válasza:
57%

Erre a virág válogatásra vagy te meg a barátnők. Nem a férjek szoktak vele bohóckodni.

Az én férjemnek a végére annyira elege volt az esküvő témából, hogy mindig csak arról beszélünk, hogy megkért minket anyámmal ha ő is ott van, ne beszéljünk előtte róla.

Te meg bele se szólj a kettőjük vitàjába, max annyit tanácsolj, ne haragudjanak egymásra. Majd az ágyban kibékülnek.

De azt te sem hiszed hogy a lányod megkérdezte 1 x tőle, hogy te János melyik virágot válasszuk? Az meg ledobta a földre.

Arra biztasd béküljenek ki, azt kész.

2024. máj. 31. 17:45
 10/40 anonim ***** válasza:
65%

7

De hogy fújnád le az esküvőt.

Ennél sokkal de sokkal nagyobb, komolyabb dolgokat élnek át majd a házasságuk alatt.

Majd megbeszélik, aztán legközelebb mint kettő jobban kezeli az ilyen helyzeteket.

2024. máj. 31. 17:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!