Mit tennél ha ezt mondaná neked az apád?
Én valami olyasmit mondanék neki, h amég muszáj beszélnem vele, hogy apa 12 éves koromig napi szinten az életem része voltál, örömmel hívlak meg, kérlek ne rontsd el azzal, hogy més most mikor x ezer éves vagyok és én készülök a nagy napomra, te nekem mondod miért nem vagy miért igen leszel ott az esküvőmön, ha ennyire nem szeretsz, hogy megtisztelsz azzal, hogy felnőtt módjára te magad eldöntöd eljössz -e és ott meddig maradsz és hogy viselkedsz, akkor nem kell eljönnöd, de engem hagyj ki a gyerekes iselkedésedből.
Egyéblént meg csak küldesz neki papíron meghívót, és akor azt kiküldöd postán é skész, utána vag ymegjelenik az esküvőn vagy nem vagy felhív, de ugyanezt el lehet mondnai neki, hogy viselkedjen már felnőttként és ne fárasszon:-)
Megmondanám apámnak, hogy köszi, akkor nem kell eljönnie. És nem kell a hiszti meg kiverni a semmin a balhét.
Megjegyzem nálunk ezért lesz kéttanús, mert a családunk teli van ilyen kreténekkel, mint apád.
Pl a leendő anyósom is ugyanez a hiszti kategória, meg nevelőanyám is.
Akkor nem lesz nagy esküvő, de legalább a hülyéktől megkíméljük magunkat és a násznépet is.
Nem tárgyalnék ilyen érzelmi zsaroló szarházival. Mint valami ovis, nemtetszik vmi erre jön a hiszti.
Mi a probléma, anyád kirakta apádat, aki ezt azóta sem birta feldolgozni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!