Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha ezt mondaná...

Mit tennél ha ezt mondaná neked az apád?

Figyelt kérdés
Augusztusban esküvőm lesz és meghívtam az apámat is, bár nem sűrűn beszélünk. Azt mondta, hogy csak akkor jön el ha anya férje nem lesz ott. Ha nevelőapám ott lesz, akkor ő nem jön el, döntsem el,hogy melyikük legyen ott. Nevelőapám 12 éves korom óta nevelt, pótapaként tekintek rá és nagyon szeretem.
2024. máj. 30. 10:03
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
82%
Nem olvastam végig a kommenteket. Én eleve megmondanám, hogy oké, ne jöjjön és ezzel le van zárva a téma. Engem ne zsaroljon. Én mondjuk eleve meg sem hívtam volna.
2024. máj. 30. 18:42
 32/35 anonim ***** válasza:
54%
Ez annyira gusztustalan. Akkor maradjon otthon ha pár órát nem bír ki.
2024. máj. 30. 19:47
 33/35 anonim ***** válasza:
54%

Én valami olyasmit mondanék neki, h amég muszáj beszélnem vele, hogy apa 12 éves koromig napi szinten az életem része voltál, örömmel hívlak meg, kérlek ne rontsd el azzal, hogy més most mikor x ezer éves vagyok és én készülök a nagy napomra, te nekem mondod miért nem vagy miért igen leszel ott az esküvőmön, ha ennyire nem szeretsz, hogy megtisztelsz azzal, hogy felnőtt módjára te magad eldöntöd eljössz -e és ott meddig maradsz és hogy viselkedsz, akkor nem kell eljönnöd, de engem hagyj ki a gyerekes iselkedésedből.

Egyéblént meg csak küldesz neki papíron meghívót, és akor azt kiküldöd postán é skész, utána vag ymegjelenik az esküvőn vagy nem vagy felhív, de ugyanezt el lehet mondnai neki, hogy viselkedjen már felnőttként és ne fárasszon:-)

2024. máj. 30. 20:56
 34/35 anonim ***** válasza:
80%

Megmondanám apámnak, hogy köszi, akkor nem kell eljönnie. És nem kell a hiszti meg kiverni a semmin a balhét.

Megjegyzem nálunk ezért lesz kéttanús, mert a családunk teli van ilyen kreténekkel, mint apád.

Pl a leendő anyósom is ugyanez a hiszti kategória, meg nevelőanyám is.

Akkor nem lesz nagy esküvő, de legalább a hülyéktől megkíméljük magunkat és a násznépet is.

2024. máj. 31. 07:39
 35/35 anonim ***** válasza:

Nem tárgyalnék ilyen érzelmi zsaroló szarházival. Mint valami ovis, nemtetszik vmi erre jön a hiszti.

Mi a probléma, anyád kirakta apádat, aki ezt azóta sem birta feldolgozni?

2024. máj. 31. 23:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!