Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennél ha ezt mondaná...

Mit tennél ha ezt mondaná neked az apád?

Figyelt kérdés
Augusztusban esküvőm lesz és meghívtam az apámat is, bár nem sűrűn beszélünk. Azt mondta, hogy csak akkor jön el ha anya férje nem lesz ott. Ha nevelőapám ott lesz, akkor ő nem jön el, döntsem el,hogy melyikük legyen ott. Nevelőapám 12 éves korom óta nevelt, pótapaként tekintek rá és nagyon szeretem.
máj. 30. 10:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt hívnám amelyik jobban szeretett és többet törődött velem.
máj. 30. 10:08
 2/35 anonim ***** válasza:
97%
Nem engednék a zsarolásnak. Ha apámnak nem érne annyit az, hogy félretegye az egóját azért, hogy részt vegyen életem egyik legfontosabb napján, akkor nem jön, az ő döntése.
máj. 30. 10:09
 3/35 anonim ***** válasza:
100%
Azt kell mondani, hogy te mind a kettőjüket meghívod, ha apád nem jön el az az ő döntése. Nem kell lelkifurkád legyen, ha nem akar eljönni.
máj. 30. 10:13
 4/35 anonim ***** válasza:
96%
Akkor apám maradna otthon a s.ggèn. Szánalmas és gyerekes viselkedés tőle
máj. 30. 10:13
 5/35 anonim ***** válasza:
97%
Akkor otthon marad.
máj. 30. 10:14
 6/35 anonim ***** válasza:
93%

Ráadásul anyukád részéről is jöhetne utána a lelki terror, hogy ha a férjét nem hívod, aki ennyit törődött veled, akkor ő sem jön el.

Igazuk van az előttem válaszolóknak, legyen az ő döntése. Ha fontos vagy neki, eljön, feltételek nélkül. Legfeljebb nem marad a lagziban, ha annyira nyomja valami a lelkét.

máj. 30. 10:20
 7/35 anonim ***** válasza:
100%
Ha úgysem gyakran beszéltek, akkor gondolom ő se gyakran keres. Biztosan hiányzik majd kicsit neked az esküvőről, de túl fogod élni.
máj. 30. 10:24
 8/35 anonim ***** válasza:
93%

Én is azt mondanám neki, hogy nem zsarolhat ilyennel. Te meghívsz mindenkit akit szeretnél, mivel ez a te esküvőd( az apád a sajátjánál eldönthette kit hív, itt nem)

és rábízod, hogy jön vagy nem . De azért majd jelezze időben, hogy számolj.

Ha nem jön akkor egy igazi tróger. Hiszen nem most váltak el, volt minimum 10 éve feldolgozni.

És ha tényleg nem jön, akkor 1 gondolatot ne pazarolj rá. Ne legyen benned rossz érzés, ez tőled független. És a jövőben átgondolnám mennyit foglalkozom egy ilyen emberrel. Lesz ő még idős amikor majd kellesz segíteni, orvoshoz vinni stb… na akkor kell majd nemet mondani mindenre.

máj. 30. 10:39
 9/35 anonim ***** válasza:
94%

7

De miért hiànyozna ha ritkán beszélnek?

Pont nem hiányzik, nem szoros a kapcsolat, ha ilyen bunkó ember.

máj. 30. 10:41
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Nem tennék semmit.

Meghívtam, az ő döntése, hogy eljön vagy nem

máj. 30. 10:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!