Mit tennél ha ezt mondaná neked az apád?
Ráadásul anyukád részéről is jöhetne utána a lelki terror, hogy ha a férjét nem hívod, aki ennyit törődött veled, akkor ő sem jön el.
Igazuk van az előttem válaszolóknak, legyen az ő döntése. Ha fontos vagy neki, eljön, feltételek nélkül. Legfeljebb nem marad a lagziban, ha annyira nyomja valami a lelkét.
Én is azt mondanám neki, hogy nem zsarolhat ilyennel. Te meghívsz mindenkit akit szeretnél, mivel ez a te esküvőd( az apád a sajátjánál eldönthette kit hív, itt nem)
és rábízod, hogy jön vagy nem . De azért majd jelezze időben, hogy számolj.
Ha nem jön akkor egy igazi tróger. Hiszen nem most váltak el, volt minimum 10 éve feldolgozni.
És ha tényleg nem jön, akkor 1 gondolatot ne pazarolj rá. Ne legyen benned rossz érzés, ez tőled független. És a jövőben átgondolnám mennyit foglalkozom egy ilyen emberrel. Lesz ő még idős amikor majd kellesz segíteni, orvoshoz vinni stb… na akkor kell majd nemet mondani mindenre.
7
De miért hiànyozna ha ritkán beszélnek?
Pont nem hiányzik, nem szoros a kapcsolat, ha ilyen bunkó ember.
Nem tennék semmit.
Meghívtam, az ő döntése, hogy eljön vagy nem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!